(VIDEO/FOTO) PU ISTARSKA UHITILA MUŠKARCA KOJEG SU PRATILI NEKOLIKO MJESECI! Pronašli veću količinu novaca i šest kilograma nekoliko vrsta droge u stanu dilera (33)

Foto: PU istarska

PU istarska objavila je kako je na području Pule nakon nekoliko mjeseci praćenja uhitila 33-godišnjaka osumnjičenog zbog počinjenog kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i  preprodaje droge. Pretresom njegovog stana pronašli su preko šest kilograma različitih vrsta droge te veću količinu novca. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Foto: PU istarska

“Policijski službenici su prije nekoliko mjeseci operativnim radom došli do informacije da se 33-godišnjak bavi preprodajom droge te su započeli s provođenjem izvida kako bi potvrdili tu informaciju. Nakon što su mjesecima radili na predmetu i utvrdili sumnju da muškarac posjeduje i preprodaje drogu, 11. siječnja uhitili su osumnjičenog na području Pule.

Foto: PU istarska

Pronađena droga i drugi predmeti koji su namijenjeni počinjenju kaznenog djela ili potječu od počinjenja kaznenog djela su privremeno oduzeti te je na taj način aktivnostima policije spriječeno da droga dođe na ilegalno tržište, odnosno do krajnjih konzumenata.

Foto: PU istarska

Osumnjičeni muškarac je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, danas u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske”, naveli su iz policije.

Foto: PU istarska



Facebook Comments

Loading...
DIJELI