Ne smiruje se nezadovoljstvo gledatelja: Bijesne zbog Brene i njenog gostovanja, HRT ozbiljno optužen

Foto: Vedran Peteh / CROPIX

U emisiji “Kod nas doma” koja je u ponedjeljak emitirana na HRT-u gostovala je pjevačica Lepa Brena, pravim imenom Fahreta Živojinović.

Mnogim gledateljima nije se svidjelo što je srbijanska pjevačica iskoristila svoje gostovanje na HRT-u  da izreklamira svoj modni brend, čarape iz kolekcije Lady Bee.

Dok je pjevačica čak nekoliko minuta u udarnnoga termina pretvorila u reklamu svojih čarapa, voditeljica Iva Šulentić nije je niti u jednom trenutku zaustavila što je  izazvalo negodovanje velikoga broja gledatelja.

Mladi splitski glumac o Breni spominjao i Thompsona: ‘Njih su nazivali čobanima, a ona je utjelovljenje postjugoslavenske buržoazije’Reakcije nezadovoljnika

Reagirao je i Mišo Mihočević, dubrovački publicist i dragovoljac Domovinskog rata.

“Molim narod da p****** kolektivno (znam da neće). U današnjoj emisiji HRT1 ‘Kod nas doma’ kod zatelebane voditeljke Ive Šulentić gostovala je Lepa Brena, kojoj je recikliranoj potonja omogućila izreklamirati svoje nove proizvode, čarape i nešto svašta još protiv celulita. Mukte. EPP na džabe, ili je i voditeljka dobila koji par (novčanica)???”

Podsjetimo, HRT javni je informativni servis čiju pretplatu plaćaju građani Republike Hrvatske, iste one na čije je razaranje Brena 1991. slavila pjevajući u odori velikosrpskoga agresora. Također, besplatno reklamiranje protuzakonito je.

Stoga su mnogobrojni komentari upućeni HRT-u posve očekivani.

“Lepa Brena prodaje svoje čarape u ‘Kod nas doma'”

“Lepa ima svoj brend čarapa i ispromovirala se danas. Neki dan Pejović, danas ona, tko je sljedeći.”

Preostaje nam vidjeti je li pravna država svima jednako naklonjena.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI