ŽELITE LIJEPE I ČVRSTE GRUDI? Ovo su četiri namirnice s kojima možete postići ‘push-up’ učinak

Pixabay

Žene moraju kontrolirati svoje zdravlje, a posebice se to odnosi na zdravlje dojki. Stručnjaci naglašavaju važnost Nacionalnog programa ranog otkrivanja raka čiji podaci pokazuju da se odaziv u nacionalni program kreće oko 60 posto. Godišnje se u okviru programa na mamografiju pozove oko 150 tisuća žena, a do sada je otkriveno više od 7000 novih karcinoma dojke, objavio je portal Dnevno.

Kod žena koje su se odazivale u nacionalni program, rak dojke je otkriven u ranijem stadiju u većem postotku nego kod žena koje se nisu odazvale na poziv u program.

No, uz zdravlje važna je i estetika grudi.

Za ljepotu grudi važno je da unosite puno proteina, vitamina, minerala i kalcija. Potpuno izbacite kavu i cigarete, a čudesan učinak imat će i redovna masaža i to sastojcima koje već imate u kuhinji.

Maslinovo uljeJedan je od najboljih preparata iz kuhinje. Osim što povoljno djeluje na kožu, kosu, a i zdravlje, svakodnevnom masažom maslinovim uljem, grudi će duže ostati zategnute.

Bademovo ulje

Ovo ulje gotovo da ima čaroban efekt na grudi jer ih vidljivo “podiže”. Svakodnevna masaža grudi bademovim uljem ubrzava cirkulaciju i jača protok krvi, što vremenom izaziva “push-up efekt”.

Žumanjak i krastavac

Krastavac je s razlogom nezaobilazan sastojak mnogih kozmetičkih proizvoda, jer je pun vode, pa savršeno hidratizira i osvježava kožu. S druge strane, žumanjak jajeta je hranjiv i ima učvršćujući učinak. Pomiješajte ta dva sastojka u pastu i izmasirajte grudi, pa ostavite da stoji sat vremena. Taj tretman prakticirajte jednom tjedno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI