SMRT DOLAZI IZ CRIJEVA! RUSKA LIJEČNICA UPOZORAVA: Evo što vam je činiti

ilustracija

Ruska biokemičarka i doktorica prirodne medicine Marva Vagaršakovna Oganjan za sobom ima 45 godina iskustva u medicini, a uz to, nikada se nije ustručavala svoje znanje i otkrića dijeliti sa cijelim svijetom, kako bi svojim savjetima mogli poipraviti zdravlje i kvalitetu svojega života.

Osnova njenih teorija počiva na istraživanju uzroka modernih bolesti poput alergije, visokog tlaka, dijebetersa, raka, ali i ostalih bolesti koje službena medicina naziva bolestima načina života. Marva za to nudi jednostavna pravila kojih se potrebno držati ukoliko želite imati zdravo tijelo i bistar um.

Prema njenoj teoriji prva, i osnovna stavka svakako je izbor hrane. ”Prilagođavanjem prehrane prilagođavate cijeli život”, stav je ove stručnjakije koja drži da se uz adekvatnu prehranu mijenja i tijelo, ali i um. Simptomi se prema Marvi ne mogu izliječiti, već samo privremeno umiriti, ali onda se opet javljaju u istoj, ili nekoj novoj formi, a tada bolest ima tendenciju postati kronična, ili se razviti u neku drugu, još opasniju.

‘A’ko ste kao dijete često patili od upala pluća, nije čudo ako vam se u 35.formira rak dojke, takve transformacije bolesti iz jedne u drugu su prirodne”, stava je ova Ruskinja koja vjeruje da je to nešto što mnogi današnji doktori ne razumiju, a njena je pak teza da će se sve ono što nas je mučilo kroz djetinstvo kad tada, stići i u odrasloj dobi jer moderna medicina ne liječi bolest, već njene simptome. Osim što djeca boluju od prehlada i upala grla, česte su dječije bolesti rubeola, boginje i tako dalje, a većinom se u odraslom dobu teže podnose, a uz to valja imati na umu da ne obole sva djeca od ovih bolesti.

One pogađaju djecu koja u sebi imaju više materijala podložnog razvoju virusa koji izazivaju ove bolesti, a diječije tijelo izloženo je različitim vrstama prljavštine, koja se primarno skuplja u crijevima. U prirodnoj medicini postoji izreka da smrt dolazi iz crijeva, i to je doslovno tako. Zato je ključna stavka ono što jedemo, a ktome treba poštovati i pravila redovitog čišćenja crijeva za dug i zdrav život. Hrana doista jest pravi blagoslov, a istovremeno se može pretvoriti u zlo.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI