PRVI KORAK MRŠAVLJENJA: Crveni napitak s pet aktivnih sastojka briše kilograme

Public Domain Picture

Između obroka popijte tri čaše ovog napitka i napravite prvi korak prema mršavljenju

Svi koji muku muče s viškom kilograma u jednom trenutku postaju zasićeni i isrpljeni teškim dijetama. U tim trenutcima prednost treba dati najboljem iz prirode jer se upravo u njoj krije najveća moć i pomoć, kod zdravstvenih tegoba, ali i kod borbe s viškom kilograma. Donosimo recept za napitak koji će dijelom zadovoljiti vašu potrebu za hranom (zbog svoje prehrambene vrijednosti), a istodobno će topiti suvišne kilograme. Riječ je o kombinaciji aktivnih sastojaka koji ubrzavaju metabolizam i čiste tijelo od toksina i viška masnoća koje su se nagomilale u tijelu.

Kao kod svake dijete, važno je biti discipliniran i držati se propisanih omjera i načina uporabe. Pijete li ovaj napitak redovito, rezultati će se pokazati za manje od mjesec dana.

Sastojci:

– šalica soka od rajčice

– 1/4 šalice limunova soka

– žličica naribanog đumbira

– jedna ljuta papričica (ili pola žličice papra)

– dvije stabljike celera (srednje veličine)

Priprema:

Pomiješajte sok od rajčice, limunov sok, đumbir i mljevenu ljutu papričicu (ili papar). Dobit ćete 220 ml napitka. Poslužite ga u staklenim čašama i dodajte mu stabljike celera koje jedite pomalo uz ispijanje napitka.

Između obroka popijte tri pripremljene čaše ovog napitka. Napravite li ga više unaprijed, napitak čuvajte u hladnjaku. Nastojte uvijek imati svježi celer pri ruci.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI