OČISTITE CRIJEVA: Napitak od samo tri sastojka uravnotežit će vaš probavni sustav

Mnogi ljudi pate od zatvora, a hrana bogata vlaknima često im ne pomaže. Najbolje rješenje jest uporaba fiziološke otopine. Slana voda pomaže da se crijeva pročiste i normalizira probava. Tijelu je potrebna sol za pokretanje različitih biokemijskih procesa. Potiče detoksikaciju. Fiziološka otopina pomaže da se pročiste creva, ali i ukloni kronični umor iz tijela.

Kako se priprema otopina za čišćenje creva?

Potrebna vam je morska ili himalajska sol, ali ne jodirana. Filtrirajte vodu prokuhavanjem pa je ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi. Dodajte nekoliko žličica soli u vodu. Dodajte malo limunova soka koji će ublažiti ukus.

Priprema:

Ulijte vodu u staklenku od 1 litre, zatim dodajte sol, sok od limuna i zatvorite staklenku. Mućkajte dok se sol sasvim ne rastopi. Otopina se mora popiti u roku od 5 minuta, što brže što bolje. Zatim lezite na bok i masirajte trbuh na jednoj strani. Potom se prebacite na drugi bok pa opet masirajte trbuh. Nakon pola sata crijeva bi trebalo da se sasvim očiste.Nakon toga, čišćenje može da se produži i na nekoliko sati, stoga bi bilo poželjno da čiščenje izvedete kod kuće.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI