NADNARAVNA MOĆ PROKLIJALOG ZRNA PŠENICE: Smjesa za čišćenje organizma i jačanje imunosnog sustava

Foto: Pixabay

Ovaj se recept pokazao prilično djelotvoran u osnaživanju cijelog organizma: čisti krvne žile, jetru, bubrege i sustave za izlučivanje; jača imunosni sustav te poboljšava rad mozga i pamćenje. Priprema je vrlo jednostavna, objavilo je Dnevno.hr.

400 g proklijale pšenice stavite u prokuhanu staklenku i potopite u vodi. Nakon 12 sati preko čiste krpe prolijte vodu i dobro operite zrnje. Nakon sljedeća 24 sata dobit ćete pšenicu s klicama, dužine od 1 do 2 mm.

Proklijalu pšenicu sameljite s orasima i češnjakom. Sameljite pet limuna s koricom i sve zajedno izmiješajte u emajliranoj posudi. Od ostalog limuna uzmite samo sok i miješajte s ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena. Dodajte med i duže miješajte pa ju prebacite u staklenke koje ste prethodno čuvali u hladnjaku. Nakon tri dana smjesa je spremna za konzumaciju.

Smjesa se uzima 30 minuta prije doručka, ručka, večere i prije spavanja.

Recept navodno utječe na zdravlje i dug život, čuva svježinu tijela, mladost i energiju jer sadrži brojne vitamine, mineralne soli, bioaktivne tvari, proteine ugljikohidrate i biljne masti.Napomena: Narodni pripravci nisu lijekovi, nego služe za eventualno ublažavanje tegoba. Za sve probleme koje imate sa zdravljem svakako se obratite svojem liječniku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI