Muku mučite s bubrežnim kamencem? Ovaj narodni lijek može vam ublažiti tegobe

Jedan od čestih problema u našim krajevima predstavljaju pijesak ili kamen u bubrezima ili žuči. Problem je najčešće uzrokovan vodom i prehranom. Da biste ublažili tegobe, iskušajte narodni recept za topljenje i izbacivanje kamenčića iz organizma.

Sastojci:

100 g šećera u prahu,
10 dcl maslinova ekstra djevičanskog ulja,
100 g limuna s korom
100 g peršinova korijena (mljevenog)
100 g meda

Priprema:

Limun dobro operete i ukoliko je prskan očistite od kemikalija. To možete uraditi mješavinom za čišćenje voća. Pošto očistite limun, isjecite ga na komadiće i sameljite u blenderu ili nekoj drugoj mašini što sitnije, korijen peršina ogulite isjecite na komadiće i sameljete ga kao i limun. Sve pomiješajte i dodate med, maslinovo ulje i šećer u prahu. Sastojke miješajte tako dugo dok se masa potpuno ne izjednači.Primjena:

Za probleme s kamenčićima u bubregu i žuči potrebno je uzimati jednu jušnu žlicu smjese ujutro na tašte i navečer pred spavanje. Smjesu je potrebno držati u hladnjaku sve vrijeme u staklenoj boci jer je kvarljiva.

Za rješavanje većine problema s pijeskom ili kamenčićima u bubrezima i žuči potrebno je popiti dvije navedene mjere. (Nakon što potrošite prvu napravite još jednu smjesu jer je kvarljiva te se pravi po mjeri od 250 g po sastojku). Smjesa je osmišljena i isprobana u svrhu otapanja kamenčića i vrlo je djelotvorna.

Napomena:

Smjesa je vrlo ukusna, a njezin sastav jako je zdrav i za druge namjene te ga i drugi ukućani mogu rabiti osim osobe koja boluje od kamenca. Važno je napomenuti da se za vrijeme korištenja terapije trebaju piti što veće količine tekućina, najbolje vode.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI