Morate isprobati Kolindinu dijetu!

facebook

Jedan tajni sastojak će vas oduševiti!

Svi se pitaju kojim je čudom predsjednica Kolinda uspjela postići tako vitku liniju gotovo preko noći. Tajna je naravno u posebnoj dijeti koju je navodno držala tjedan dana, no mi ipak mislimo da bi ju trebali prakticirati koji tjedan duže kako biste vidjeli rezultate. U konačnici svačiji je metabolizam pa i konstitucija drugačija pa i svaka dijeta ima drugačije rezultate. Neki će vidjeti rezultate već nakon par dana, drugi nakon koji tjedan. Bilo kako bilo, donosimo vam detalje ovog režima prehrane koji i vi možete isprobati.

Unsplash

Kako provoditi Kolindinu dijetu?

Tajna Kolindine linije leži u tri obroka dnevno, no razveselit će vas da je kalorična hrana čak poželjna, a ujutro je dopušteno sve osim kruha. Tako ujutro slobodno možete pojesti dva jaja, najbolje kajganu, a ne biste vjerovali Kolinda je uz to jela i pola šake čvaraka. S druge strane to ne čudi jer dobar doručak drži cijeli dan. Ako ne volite čvarke ili su vam preteški s obzirom na to da je ljeto, narežite si malo slanine ili što god mesno volite, ali neka količina uvijek stane u jednu šaku.

Unsplash

Ručak se, s obzirom na jak doručak, u Kolindinoj dijeti sastoji samo od lagane salate, a večera od pilećeg filea i povrća. Večera bi treba biti najkasnije u 18 h, a slatko je strogo zabranjeno!

Dodatni savjetiU pripremi obroka koristite isključivo maslinovo ulje, a ako vam jaja dosade zamijenite ih zobenom ili ječmenom kašom s mnoštvom voća, sjemenki i orašastih plodova. Doduše, neki će nakon zobene kaše prije ogladnjeti pa će radije birati jaja, iako su im dosadna. U tom slučaju ih svaki dan pripremite na drugačiji način – jedan dan na oko, drugi kajganu, treći omlet…

Unsplash

Salatu pripremajte od različitog povrća te dodajte malo maslinovog ulja i soli, a povremeno možete dodati feta, posni ili zrnati sir. U ovoj dijete bi trebalo koristiti organsko povrće jer je to činila i Kolinda, ali ako nekad niste u mogućnosti kupiti takvo povrće, kupite neku drugu vrstu, odnosno što god se od povrća nudi u najbližem dućanu. Bolje da pojete bilo kakvo povrće, nego da slistite kutiju keksa. Povrće za večeru kuhajte, nekad i pecite, naravno na maslinovom ulju ili bez ikakvog ulja u grill tavi ili grill tosteru.

Unsplash

Vježbajte

Da, ni ova dijeta ne može proći bez vježbanja. Predsjednica navodno u svom uredu na Pantovčaku ima orbitrek pa je vježbala na poslu, a ako vi nemate orbitrek, poslužit će i sobni ili običan bicikl. Vježbajte bar pola sata dnevno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI