METODE KOJE MOGU ‘UBITI’ CELULIT: Ovi suplementi vam u tome mogu pomoći!

Ako vas muči celulit na bedrima, stražnjici, trbuhu ili rukama, niste sami.

Čak 90 posto žena razvije celulit nakon puberteta, a mnogi se muškarci suočavaju i s pojavom udubljenja na koži.

Ako se borite s kvržicama tj. s celulitom ipak postoje metode koje vam mogu pomoći. A ako želite smršaviti, počnite sa savjetima koji zapravo djeluju.


Multivitamini

Ako želite smanjiti pojavu celulita, dodavanje multivitamina u vašu redovitu rutinu dobar je početak. Vitamin B6 smanjuje stvaranje tekućine u koži, vitamin E potiče cirkulaciju krvi, a kalcij smanjuje masnoće u tijelu i smanjuje pojavu celulita.Riblje ulje

Riblje ulje nije dobro samo za zdravlje srca. Može biti korisno i kada je u pitanju smanjenje pojave celulita. Naime, riblje ulje sadrži omega 3 masne kiseline, koje pomažu u cirkulaciji krvi, smanjuju visoki krvni tlak i snižavaju kolesterol. Sve te prednosti održavaju staničnu stijenku vaše kože zdravom. I što su vaše stanične stijenke zdravije, to je manja vjerojatnost za razvoj celulita.

Aronija

Dodavanje aronije bogate antioksidansima isto može pomoći ako se borite s celulitom. Aronija sadrži jednu od najviših razina antioksidansa i snažnih fitonutrijenata bilo kojeg voća. Smatra se da ti spojevi imaju ulogu u povećanju mikrocirkulacije i poboljšanju celulita. Ako konzumirate sokove od aronije tijekom 90 dana možete smanjiti pojavu celulita.

Kolagen

Jedan od najboljih dodataka za borbu protiv celulita je kolagen. Upravo kolagen pomaže koži da bude elastična, pa ta svježa elastičnost gura masne stanice unazad, stvarajući glatku kožu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI