Konopljin protein – borac protiv svih vrsta stresova!

Pojam 'superhrane' odnosi se na namirnice koje imaju visok udio fitonutrijenata. Zdravlje koje nam pruža protein konoplje Strong 4 You temelji se na održavanju svega potrebnog za normalno fizičko funkcioniranje, ali i liječenje tjelesne neharmonije

Proteini, odnosno bjelančevine su makromolekule koje izgrađuju stanice živih bića. Sudjeluju u prijenosu i skladištenju tvari i energije, u procesima motoričkih sposobnosti i imunitetnom sustavu, stvaranju i provođenju živčanih impulsa, te funkcijama rasta i razvoja. Nalaze se unutar cijelog organizma i od neprocijenjive su važnosti za pojedine strukture i vitalne funkcije.

Proteini su građevni elementi ljudske kože, kose, noktiju, krvi, mišića, srca, mozga i unutarnjih organa. Enzimi, bez kojih su nezamislive osnovne životne funkcije kao i antitijela, po svojoj gradbi su također bjelančevine. Gradivni elementi bjelančevina su aminokiseline.

Konopljin protein

Bjelančevine koje sadrže sve esencijalne aminokiseline smatramo punovrijednima. Biljni proteini iz konoplje sadrže svih 20 aminokiselina, uključujući 9 esencijalnih stoga se nazivaju cjelovitim proteinima. Proteini konoplje visoke su hranidbene vrijednosti i čist izvor nutrijenata, a lakše probavljiviji nego proteini iz životinjskog izvora. Proteini koji su zastupljeni u konoplji su edestin i albumin.

Edestin u prirodi možemo pronaći samo u konoplji i on je aktivator globulina u krvnoj plazmi. Odgovoran je za pravilnu funkciju imunosustava i za eliminaciju stresa. Albumin je najzastupljniji protein u krvnoj plazmi čija se sinteza odvija u jetri i sudjeluje u transportu hormona, bilirubina, masnih kiselina…

Njegova najvažnija funkcija je održavanje tlaka i pH krvi. Edestin i albumin su proteini koji svojom aktivnošću u krvnoj plazmi sudjeluju u oporavku DNK od raznih oštećenja.

Protein Strong 4 You

Pojam „superhrane“ odnosi se na namirnice koje imaju visok udio fitonutrijenata. Zdravlje koje nam pruža protein konoplje Strong 4 You temelji se na održavanju svega potrebnog za normalno fizičko funkcioniranje, ali i liječenje tjelesne neharmonije.

Strong 4 You je sveobuhvatna, potpuno prirodna mješavina proteina konoplje, sikavice, crnog kima i lješnjaka. To je mješavina biljnih aktivnih tvari i nutrijenata koje nedostaju tijelu te je ono slabo ili bolesno, a obogaćivanjem prehrane tim aktivnim tvarima tijelo vraća snagu i sposobnost samoizlječenja.

Tijelo uzima ono što mu treba, ljudski organizam ima nevjerojatnu mogućnost samoiscjeljenja i brojne mehanizme u borbi protiv virusa, bakterija, toksina, alergena i drugih uzročnika bolesti. Ako smo snažni, zdravog imuniteta, moći ćemo izaći na kraj s gotovo svim bolestima. Ukoliko je obrnuto, sve će biti sporije a simptomi teži.

Međutim, lijekovima ne postižemo snažan, čvrst i zdrav imunitet, već samo prirodnom i nutritivno bogatom prehranom iz koje organizam crpi sve najvažnije sastojke. Prehrana zahtijeva raznolikost što mješavina Strong 4 You i pruža!

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI