ZA UHIĆENJA SE ZNALO DANIMA: ‘Očito je da je ovo tek početak, svi se pitaju tko je sljedeći. Mnogima se tresu gaće’ i fotelje!’

Photo:Igor Kralj/PIXSELL

Započeli su izvidi u službenim prostorijama zagrebačke Gradske uprave, a paralelno s time započela je i panika među suradnicima pokojnog gradonačelnika Milana Bandića.

Uvjereni su kako su ova uhićenja tek početak čistki koje kao novi zagrebački gradonačelnik planira provesti Tomislav Tomašević.

”Očito je da je ovo tek početak, nikome u Gradu nije svejedno, svi se pitaju tko je sljedeći, Tomašević očigledno ne misli stajati skrštenih ruku, na veliko se češljaju svi Bandićevi ugovori i poslovi pa bi pored gradskih zaposlenika mogli padati i brojni zagrebački poduzetnici”, kaže sugovornik blizak pokojnom gradonačelniku te priznaje kako su Bandićevi nekadašnji šefovi pod velikim stresom i prilično uznemireni.


”Više nitko ne spominje otkaze, oni nešto pametniji i mudriji su se na vrijeme povukli, a ovi koji nisu mogli bi se riješiti ovim eliminacijama, malo je tu onih koji barem jedan prst nisu umočili u pekmez, bit će tu još svega, ovo je uvertira. Tomašević bi uskoro trebao početi s objavljivanjem svih Bandićevih suspektnih ugovora, a radi toga se mnogima ‘tresu gaće’ i fotelje”, dodaje te podsjeća da je i prije par dana uhićena ekipa iz GSKG-a.

‘’Mi smo već tada znali da slijede nova uhićenja, razbijat će se očigledno ta velika Bandićeva hobotnica i ovim metodama, a to nije nužno loše neka se zna tko je pošteno radio svoj posao, a tko se uhljebio i krao’’, nabraja.Povodom uhićenja oglasili su se i iz Ureda gradonačelnika Zagreba te izvijestili kako su u jutarnjim satima službenici Državnog odvjetništva i Uskoka započeli izvide u službenim prostorijama Gradske uprave, a Tomislav Tomašević istaknuo je kako nova Gradska uprava u potpunosti podržava neovisan rad državnih institucija te da će se zalagati za transparentan rad gradskih institucija.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI