POKAŽITE SVOJE PRAVO LICE Radić: Zahvaljujem HDZ-u što su me poslušali i odgovorili umjesto SDSS-a – svog ključnog koalicijskog partnera

Nakon što je Miroslav Škoro snimio sporni spot s kontroverznim reperom Zizijem, kojeg se u medijima proziva zbog veličanja nacizma i pozivanja na pucanje po policiji, Škoro je objavio da će povući spot. Također, istaknuo je da nije znao da je riječ o reperu koji je inače sklon koketiranju s nacističkim simbolima i sa stavovima određene političke prirode.

Nakon što je Miroslav Škoro snimio sporni spot s kontroverznim reperom Zizijem, kojeg se u medijima proziva zbog veličanja nacizma i pozivanja na pucanje po policiji, Škoro je objavio da će povući spot. Također, istaknuo je da nije znao da je riječ o reperu koji je inače sklon koketiranju s nacističkim simbolima i sa stavovima određene političke prirode.

Zbog njegovih poteza našao se na meti i kritikama zagrebačkog HDZ-a, koji su čelnika Domovinskog pokreta napali.
“Tko je, dakle, taj Miroslav Škoro, koji u političkom djelovanju čini sve suprotno od onog za što se predstavlja, koji svojim postupcima osporava sve vrijednosti za koje se kao bori? Škoro je onaj koji je u predsjedničkoj kampanji poslužio da dovede Milanovića na Pantovčak. I danas je njegova jedina misija, jedini smisao postojanja, naštetiti HDZ-u i pomoći da se izaberu kandidati ljevice. Škorina kandidatura u Zagrebu izmišljena je kako bi se oslabio Davor Filipović”, pisalo je u objavi HDZ-a na Facebooku.

Gdje Milorad stade, tu HDZ produži

A HDZ-ovcima je u srijedu odgovorio zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić koji je na Facebooku napisao kako HDZ u optužbama odlazi čak i korak dalje od svog najvjernijeg pouzdanika Milorada Pupovca.

“HDZ Grada Zagreba u javnost je odaslao priopćenje, u kojem, pored ostaloga, tvrdi da je DOMOVINSKI POKRET “suprotan od onoga kakvim se predstavlja”… U istom priopćenju, HDZ odlazi čak i korak dalje od svog najvjernijeg pouzdanika – Milorada Pupovca. Gdje Milorad stade, tu HDZ produži!”, napisao je Radić.


Napisao je i da prije nego što odgovori na nesuvisli partijski pamflet, upućuje javni poziv “HDZ-u Grada Zagreba” da se izjasne u čije ime govore – i tko/što je to “zagrebački HDZ”?!

“Jesu li to, primjerice, Andrija Hebrang i Stjepan Tuđman ili možda – Nina Obuljen i skupina Plenkovićevih ministara s optuženičke klupe? Ili možda kandidat Davor Filipović, predsjednik nadzornog odbora Hrvatskih šuma, čiji je direktor zbog korupcije završio u Remetincu, a strikan u SDP-u BiH? Tko to naše ime doziva?! Drugovi, odgovorite, tko ste!” pozvao je Radić HDZ-ovce.Da nam umjesto Pupovca odgovori Plenković nismo ni sanjali

Dodao je kako su u posljednjem odgovoru najčvršćem stupu TRGOVAČKE KOALICIJE HDZ-a i SDSS-a, Miloradu Pupovcu, pozvali i Plenkovića i Pupovca da javno proglase svoju koaliciju.

“Ali to, da nam umjesto Pupovca odgovori Plenković – zaista nismo očekivali. Čak niti u snu…”, piše zamjenik predsjednika DP-a.

Dodaju kako su je Pupovčevo i Plenkovićevo priopćenje – ista ruka pisala.

“Paktu Plenković-Pupovac javno zahvaljujemo što su nas poslušali i što su napokon izašli iz ormara – tako da sada svi hrvatski birači jasno vide tko su i što su, tko je s kim – i da jasno pokažu tko se zaista lažno predstavlja. Plenkovićev HDZ je lažni HDZ koji koalira sa SDSS-om, strankom koju je osnovao ratni zločinac Goran Hadžić, strankom koja je bila temelj okupacijske vlasti u Vukovaru i na drugim područjima naše domovine. Plenkovićev HDZ nije Tuđmanov HDZ! Razlika između ta dva HDZ-a je drastična; Tuđmanova stranka je bila suverenistička, a Plenkovićeva partija je globalistička i sluganska”, napisao je.

Dodaju kako je posljendnji primjer postupanja Andreja Plenkovića na štetu hrvatskih građana je onaj potpunog debakla s nabavkom cjepiva.

“Ne ulazeći u znanstvene rasprave, samo ćemo politički komentirati da smo imali prilike vidjeti njegovo anemično i besramno ulizivanje, podjednako anemičnim briselskim birokratima – svi hrvatski građani mogli su jasno vidjeti kako hrvatske interese Plenković brani preko Kurtza, austrijskog premijera!”, dodaje u priopćenju.

Javnost je smjenila 16 Plenkovićevih ministara od njih 30

Radić se nadovezao i na reperski glazbeni spot i objasnio kako je Domovinski pokret odgovornu osobu za ovaj navodni, a minoran propust odmah razriješio i tako pokazao da traže odgovornost od svih, na svim razinama.

“A Plenković nije razriješio svoje korumpirane ministre, njegove HDZ-ovce odgovorne za nezabilježenu korupciju, čak i u svjetskim razmjerima. Pritisak javnosti je do sada smijenio ‘samo’ 16 Plenkovićevih ministara zbog teških slučajeva pljačke javnog novca i korupcije, od mogućih 30 – što je preko 50 posto šuta, da se izrazimo njemu razumljivim, košarkaškim rječnikom”, napisao je Radić.

“Zadnje, svima očite, milijunske pljačke u Ministarstvu zdravstva, vidimo Plenković još uvijek brani. Plenkovićev HDZ i njegova TRGOVAČKA koalicija su KORUPTIVNO-KLIJENTELISTIČKI KLAN – oni su ‘KKK’! Plenkovićev HDZ je, modernom terminologijom rečeno – LAŽNI FACEBOOK PROFIL!”, piše.

Lažni HDZ

Dodaje kako ti koji se lažno predstavljaju, lažni HDZ, lažni Facebook profil, pišu Domovinskom pokretu o nekim ranijim radovima jednog mladog glazbenika, sina hrvatskog branitelja, ratnog invalida.

“Pišu nam o politički nekorektnoj, protestnoj mladenačkoj subkulturi u čijem smo se smjeru usudili pogledati, pa da vidimo što to muči naše mlade, kako ih uključiti i zadržati u Hrvatskoj, sa svim njihovim manama, ali i dobrim stranama…Pokušaj tako jeftinog i proračunatog politikantskog napada na nas – ispod je svake razine. Svakome treba dati drugu priliku, a osobito sinu hrvatskog branitelja”, objasnio je Radić.

Ponovio je kako Domovinski pokret napada KORUPTIVNO-KLIJENTELISTIČKI KLAN – ‘KKK’, te kako im pišu baš ti koji su odgovorni za stanje beznađa i gubljenja vjere u sustav vrijednosti našeg društva, ti koji su odgovorni za ekonomsko i duhovno uništavanje lijepe naše domovine, ti koji su je raselili i opljačkali, skrivajući se iza svog lažnog domoljublja. I lažnog HDZ-a.

“Na predstojećim izborima, od Zagreba do Vukovara, bira se između suverenista i globalista. Bira se između nas koji mislimo da o sudbini Hrvatske i svih hrvatskih građana mogu i moraju odlučivati samo i jedino hrvatski birači i – s druge strane – Plenkovićeve TRGOVAČKE KOALICIJE koja po “svoje” mišljenje odlazi u Bruxelles ili Beograd, strane zaklade i takozvane fondove za poticanje demokracije… I na kraju, zahvaljujem “zagrebačkom HDZ-u” što su me poslušali i odgovorili umjesto SDSS-a – svog ključnog koalicijskog partnera, pa završavam stihovima poznate pjesme: POKAŽI MI VEĆ JEDNOM TO SVOJE PRAVO LICE!”, napisao je Radić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI