Žene, 10 činjenica o abortusu koje morate znati, a koje vam feministice nikad neće reći!

Wikipedia

Nepobitna je znanstvena činjenica da svaki kirurški pobačaj zaustavlja jedno ljudsko srce koje je do tada kucalo.

Ustavni sud je donio je očito pod pritiskom potpuno krivu odluku suprotnu od mišljenja struke te odobrio abortus do 10 tjedna. No, naložio je Hrvatakom Saboru da promjene zakon koji je kod nas na snazi još iz Jugoslavije. U toj promjeni zakona spominje se da će se uvesti – obavezno savjetovanje i psihološka pomoć majkama prije tog odvratnog čina a zanimljivo je da hrvatske feministice (nelogično ali nismo sigurni smijemo li reći da su feministice žene da ne bi dobili kaznu za diskriminiranje) na dan žena viču kako je ta pomoć i savjetovanje majkama prije abortusa atak na pravo žene da ubije svoje dijete. Nevjerojatno. Feministice koje se kao bore za prava žena sada žarko žele spriječiti da se žena informira o samom abortusu prije njegova izvršenja. Očito je da se  neke istine pokušavaju nasilno zataškati te da njihovo vrištanje o pravima žena nije nikakva briga za ženu, već očito sprječavanje svake pomoći ženi, kako se ne bi slučajno predomislila i rodila dijete. Ponašaju se kao da baš svaka žena taj čin izvršava radosna i s osmijehom na licu. Kao da baš svaka žena ide svojevoljno na taj čin i kao da nikada ni jedna žena nije PRISILJENA to učiniti iako to zapravo ne želi. Ne, nema nikakvog pritiska muškarca i obitelji u tim situacijama i žene zaista uvijek i bez iznimke radosno donosi odluku o svom tijelu! O čemu one pričaju? Žene, istina je jedna a to je da ženama nisu dostupne sve informacije o posljedicama abortusa ali ni o abortusu samom. Žene nisu obaviještene o ničemu, a primjerice pravi dokaz za to je apsolutno ignoriranje svih medija u Hrvatskoj izjave cijenjenog  profesora, predsjednika Hrvatske lige protiv raka, prof. dr. med. sc. Damira Eljuge, koji je nedavno na HRT-u upozorio da abortus u dobi između 20. i 25 godina može biti snažan okidač za izazivanje raka dojke kod žena (OVDJE POGLEDATI IZJAVU)! I to je samo jedna od kobnih posljedica o kojima feministice sablasno šute i skrivaju od majki. Duhovne, psihološke i tjelesne traume ne smiju se ni spomenuti jer sve je to atak na ‘pravo žene’. Užasna i sramotna je takva borba za žene u kojoj ženama skrivaju najosnovnije činjenice o ovom nehumanom činu ubijanja drugog živog bića pod srcem majke! Zbog toga vam donosimo 10 činjenica o abortusu koje vam nitko neće reći od straha da ne bi slučajno spasili koje djetešce i koju majku od ovog moralno zabranjenog čina čak i po Hipokratovoj zakletvi. 

“Ljudski život mora biti cijenjen i štićen bez ograničenja od časa začeća. Ljudskom biću moraju od prvog časa postojanja biti priznata osobna prava, među kojima i nepovredivo pravo svakog nedužnog bića na život.” (KKC, br. 2270)

1) DNK fetusa različit je od DNK majke!
Jeste li znali da fetus ima različit DNK od majke? Ovom činjenicom jasno je da se radi o drugom životu i drugom tijelu unutar majke. Upravo zbog toga tvrdnja da žena ima pravo odlučivati o svome tijelu je pogrešna.

2) Prenapučenost je mit!
Nedavna istraživanja pokazala su da bi čitavo svjetsko stanovništvo stalo u državu Texas. I sami smo svjedoci depopulacije, odumiranja čitavih sredina. Ipak, u medijima se vrlo često kao argument za abortus provlači pitanje prenapučenosti.

3) Ljudsko srce počinje kucati 21. dan od začeća!
Nepobitna je znanstvena činjenica da svaki kirurški pobačaj zaustavlja jedno ljudsko srce koje kuca.4) Pobačaj na ženi ostavlja teške fizičke i psihičke posljedice!
Za tijelo žene namjerni abortus je neprirodan i ostavlja brojne posljedice. Od fizičkih posljedica možemo navesti: rak dojke, rak grlića maternice, jajnika i jetre, smrt, upalna bolest zdjelice, perforacije maternice, razderotine grlića maternice, komplikacije pri porodu i budućim trudnoćama, izvanmaternična trudnoća.

Kao psihičke posljedice: potrebe za psihološkim liječenjem, PTSP, seksualna disfunkcija, suicidalna razmišljanja, javljanje ovisnosti o cigaretama, alkoholu, drogama i negativne posljedice za zdravlje koje te ovisnosti sa sobom nose, poremećaji u prehrani, zlostavljanje djece, problemi u braku i obitelji.

5) Legalizacija ne smanjuje broj abortusa, već utječe na društvenu svijest da on nije štetan i neispravan!
To pokazuju i konkretni podaci iz SAD-a gdje je 1972. godine izvršeno najviše 210 000 abortusa (po najslobodnijim procjenama). Nekoliko godina kasnije, nakon legalizacije abortusa, broj je dosegnuo 1,5 milijuna godišnje. Jasno je da je legalizacija abortusa utjecala na svijest ljudi i potaknula na seksualno neodgovorno ponašanje. Zakon je taj koji poučava o štetnosti i neispravnosti nečega.

6) U mnogim zemljama abortus je političko sredstvo za ostvarenje ciljeva i spolne diskriminacije!
U Indiji i Kini vrše se testovi utvrđivanja spola djeteta. Ako se radi o djevojčici, vrši se abortus. U Kini je u ruralnim dijelovima omjer dječaka i djevojčica 4/1. Po procjenama Kineske akademije za društvene znanosti, u Kini će do 2020. godine biti oko 30 milijuna muškaraca sposobnih za ženidbu više nego žena, zato sada ukidaju ‘politiku jednog djeteta’.

7) Naglašavanjem izuzetaka nastoji se senzibilizirati javnost na odobravanje abortusa.
Istraživanja u SAD-u govore da od ukupnog broja izvršenih abortusa manje od 2% je onih koji imaju indikaciju poradi silovanja, incesta ili ženinog tjelesnog zdravlja. Ipak upravo takvi slučajevi često se spominju u argumentiranju pro-choice aktivista.

8) Iskustva i savjeti žena koje su prošle najtraumatičnije oblike začeća i abortusa!
Žene koje su bile žrtve silovanja ili incesta i koje su nakon začeća abortirale, njih 90% se izjasnilo da bi savjetovalo druge žrtve takvog nasilja da ne abortiraju. S druge strane, žene koje su rodile dijete začeto silovanjem ili incestom nisu zažalile zbog svoga izbora.

9) Komercijalizacija ljudskih embrionalnih i fetalnih tkiva za potrebe farmaceutske, kozmetičke i prehrambene industrije!
Kulture stanica uzgojenih od pobačenih fetusa česti su sastojak krema za lice. Poznat je i slučaj iz 2011. godine kada se otkrilo da tvrtka Pepsi surađuje s tvrtkom Senomyx koja razvija pojačivač okusa na bazi bubrežnih stanica ljudskog embrija. Manje je poznat i slučaj kada je 1981. godine na francuskoj carini zaustavljen kamion hladnjača s kontigentom zamrznutih ljudskih fetusa iz bivše Jugoslavije namijenjen za francuske kozmetičke tvrtke.

10) Ženi ultrazvuk omogućuje vidjeti da fetus nije nešto već netko!
Više od 80% trudnica odustane od abortusa nakon što na zaslonu ultrazvuka vide svoje nerođeno dijete.

„Bog je jedini Gospodar života od početka do svršetka: nitko i ni u kakvim okolnostima ne može sebi uzeti pravo izravno usmrtiti nevino ljudsko stvorenje.“ Ivan Pavao II.

>>>>ISPOVIJESTI ŽENA KOJE SU ABORTIRALE: ‘Bila sam obmanuta, nije mi rečena istina o tome što abortus znači za život nerođenog djeteta’

 

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI