VIDJELICA MIRJANA IZ MEĐUGORJA: ‘Ne mogu puno odati o tajnama, ali mogu reći da nije riječ o uništenju’

foto: screen shot/YT/Maria Vision

Trenutne poteškoće koje zahvaćaju čovječanstvo, rat u Europi, dugotrajni učinci pandemije, inflacija izvan kontrole, nasilje oružjem, rekordne cijene plina i prijetnja nuklearnim ratom naveli su ozbiljne ljude da se pitaju doživljavamo li svojevrsne posljedice grijeha, a koje onda pribjegavamo nazvati Božjom kaznom i jesu li možda današnji događaji znak početka Međugorskih tajni, piše portal Dnevno.

Mirjana, vidjelica iz Međugorja je nedavno dala izjave koje kao da nagovještavaju da smo sve bliže tome. Evo pet Mirjaninih otkrivenja koja govore o blizini otkrivenja tajni, a koje prenosi Mystic Post.

1. “Gospa mi je rekla mnogo stvari koje još ne mogu otkriti. Mogu samo nagovijestiti što budućnost nosi, ali vidim naznake da su događaji već u pokretu”.

2. “Sada je vrijeme da ispričam svoju priču”. Kada je Mirjana objavila svoju knjigu, izjavila je da je važno da njezina priča izađe “SADA” vjerojatno bez daljnjeg odgađanja. Činilo se da njezina izjava ukazuje na vrijeme u bliskoj budućnosti kada će se svjetski događaji susresti s duhovno značajnim događajima.

3. Mirjana je nedavno rekla: “Ne mogu puno odati o tajnama, ali mogu reći ovo, Gospa planira promijeniti svijet. Nije došla najaviti naše uništenje; došla nas je spasiti i sa svojim će Sinom pobijediti zlo.4. Mirjana zna točan datum kada se tajne otkrivaju. “Gospa je govorila o tajnama, razjašnjavajući detalje kako će se sve odvijati i pripremala me za moju ulogu. 13. rujna 1984. rekla mi je datum kada svećeniku moram odati detalje prvih tajni. Ovo novo znanje olakšalo mi je nevolju i dalo mi snagu.

5. ‘Tajne sadrže mnoge blagoslove, ali i upozorenja za svijet.” Otac Petar iz Međugorja dobio je zadatak otkriti tajne svijetu kada Mirjana dobije Gospino dopuštenje. Franjevački svećenik u razgovoru za Radio Mariju rekao je da smo sve bliže vremenu tajni. On je rekao: Može se reći da se tiču ​​određenih događaja koji će se dogoditi u određeno vrijeme i na određenom mjestu. Kada će se to dogoditi još ne znamo, ali imamo sadašnjost da smo svakim danom sve bliži tom trenutku. Poruka svake tajne sadržavat će ovo učenje: život koji nam je Bog dao, vrijeme koje živimo su darovi od Boga za nas.”

Daniel O,Conner, profesor filozofije na državnom sveučilištu u New Yorku, te autor brojnih katoličkih proročkih spisa na svom blogu piše: “Zapamtite: Bog dopušta takva zla vremena kao što su ova i ona koja dolaze, jer vidi trijumf koji će uslijediti. Zadržimo i mi oči na nagradi. Čak i dok oluje koje se sada spremaju izbijaju daleko većim nasiljem, samo udvostručimo svoje povjerenje u Njega.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI