VIDIO JE VELIKA ČUDA ALI NIJE VJEROVAO: No onda se nešto dogodilo da se to promjeni! Obraćenje velikog masonskog majstora Emila Zole

foto: wikimeida/flickr

Francuski pisac Emil Zola, ateist i majstor masonske lože, te glavni predstavnik pozitivizma u književnosti, doživio je veliki duhovni šok kada je čudesno ozdravio. Tek tada se pomirio s Bogom i prekinuo sve veze koje su ga povezivale s masonerijom.

Dominantni antikatolički masovni mediji u Francuskoj i Europi uvjeravali su javnost da je Lourdes mjesto vjerskog fanatizma i prijevare inspirirane od strane katoličkog svećenstva.

Neprijatelji Katoličke crkve pribjegavali su najpodlijim načinima, uključujući krivotvorenje činjenica i dokumenata, kako bi ismijali i diskreditirali ukazanje Gospe u Lurdu.

Velik broj obraćenja i čudesnih ozdravljenja koja se ondje neprestano događaju od ukazanja izvanredan je način govorenja Boga izgubljenim ljudima.

Vidjeti čudo nije dovoljno za obraćenje, ali morate iskreno tražiti istinu i biti intelektualno pošteni. Ljudi zle volje koji “sputavaju istinu nepravdom” (Rim 1,18) pogrešno tumače čudesna znamenja. >>>više na vjera.hrFacebook Comments

Loading...
DIJELI