(VIDEO)Trump spustio novinaru i upitao ga zašto mediji prešućuju Marš za Život?!

Novinar je poželio Trumpa uhvatiti nespremnog i prikazati ga kao nekog tko ne osluškuje svoj narod no opet nije uspio! Trump je tako novinaru objasnio da čuje krik svog naroda pogotovo onog o kojem novinari ne žele izvijestiti!

Američki predsjednik Donald Trump u razgovoru za američku televiziju ABC News dotaknuo se i nedavnih Ženskih marševa koji su organizirani protiv njega te se zapitao zašto su toliko eksponirani dok s druge strane mediji slabo ili nimalo prate također mnogobrojne skupove koji se zalažu za život.

Jedan takav održat će se u petak, a na njemu će sudjelovati i  potpredsjednik SAD-a Mike Pence, što će ujedno biti i prvi put u povijesti da tako visoki dužnosnik službeno dolazi na marš za život u Washington te će održati i govor.

NOVINAR: Jeste li mogli čuti glasove žena koje su protiv vas prosvjedovale? Kažu da je bilo oko milijun ljudi?

TRUMP: Ne, nisam ih mogao čuti. Da, bilo ih je puno. A bit će ih puno i u petak, ljudi koji se zalažu za život. Rekli su mi da će biti jednaki broj ljudi, možda i više od ovih koji su bili ovdje i oni kažu da mediji ne prikazuju njihove skupove….NOVINAR: Vidjeli smo marševe diljem SAD-a, vi ste također predsjednik i tih ljudi. Osjećate li odgovornost da biste trebali doprijeti do njih i ujediniti ih i što biste im poručili?

TRUMP: Trebam doprijeti do njih, ali moram reći da smo nedavno imali izbore i mnogi od njih su glasovali, a mnogi i nisu. Ono što želim reći jest, da apsolutno imam odgovornost prema svima, uključujući i one koji nisu glasovali za mene, piše narod. hr

Podsjetimo, u petak se održava Marš za Život u Washingtonu kojeg tradicionalno mediji prešućuju iako se na tim skupovima svake godine okupi na stotine tisuća ljudi. Ove godine očekuje se i milijun..Tamo će sudjelovati i američki potpredsjednik kao i Trumpova savjetnica. Biti će to prvi put da će američka administracija marširati za nerođenu djecu svijeta. Više o tom povijesnom događaju za najmanje od nas ovdje.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI