(VIDEO)BRAVO ZA HRABROST! Marijan Ban poziva vas na Hod za Život!

Budite i vi dio Hoda za život! Hodajte za one kojima hodati i živjeti ne daju!

Pod pritiskom snažnog lobija smrti mnogi se poznati boje priznati svoja stajališta o životu. Svi smo svjedioci linča koji se nemali broj puta vodio protiv onih koji se ‘usude’ reći da je svaki život vrijedan života. Među njima nije i Marijan Ban, legendarni hrvatski glazbenik i nekadašnji pjevač Daleke obale, autor nekih od najupečatljivijih pjesama hrvatske scene 1990-ih koji vas poziva da hrabro istupite i odazovete se povijesnoj inicijativi Hrvatske u obrani malenih, slabih i odbačenih – Hoda za život.

Ove će se godine, osim u Zagrebu, Hod po prvi put održati u Splitu, u subotu, 20. svibnja 2017.

U Zagrebu će se građani okupiti u 10 sati na Trgu Dr. Franje Tuđmana te hodati Ilicom do Trga bana Jelačića, a u Splitu će se u 10 sati okupiti pred crkvom Gospe od zdravlja te Marmontovom hodati do Rive.
Tu Splićane i njihove goste očekuje bogati zabavno-glazbeni program u sklopu kojeg će nastupiti Meri Cetinić, Alen Nižetić, Klapa Kontra i drugi izvođači.

Hod za život, obitelj i Hrvatsku, miroljubivi je hod građana u znak potpore nerođenoj djeci, njihovim majkama, očevima i obiteljima.Hodu za život ove godine  pridružit će se i Nino Raspudić, talijanist i filozof uvijek dosljedan u obrani svojih političkih stavova!

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI