(VIDEO) PA DOBRO, ŠTO JE NJIMA? U kinima za vrijeme ovog filma dijelili snimke masovnih ‘oslobođenja od demona’

Foto: : snimka zaslona/youtube

Filmoljupci diljem SAD-a preplavili su društvene mreže snimkama masovnih oslobođenja od demona koja su se dogodila u kinima diljem Sjedinjenih Država ovog tjedna nakon što je publika pogledala novi film “Come Out in Jesus Name” (Izađi u Isusovo ime)

“Come Out in Jesus Name” debitirao je u kinima diljem zemlje u ponedjeljak i prati pastora Grega Lockea koji je okupio poznate propovjednike oslobađanja u Americi: Alexandera Paganija, propovjednika Isaiaha Saldivara, pastora Mikea Signorellija, Vladimira Savchucka i Daniela Adamsa dok modeliraju Isusovu službu izbavljenja kako je opisano u Novom zavjetu.

Locke koji je nekoć bio nevjernik, sada u potpunosti prihvaća darove Duha Svetoga, i kaže da film potiče vjernike da prihvate svoj autoritet u Kristu Isusu kako bi sebe i druge oslobodili demonskog ugnjetavanja ili opsjednutosti.

Na kraju filma, Locke je uživo održao masovnu molitvu za oslobađanje koja je emitirana u gotovo 2000 kina diljem zemlje kad su se počele događati strašne reakcije među gledateljima.

“Ovo je povijesni crkveni trenutak”, dodao je. “Ovo se nikada nije dogodilo! To je gotovo kao da Bog kaže: ‘OK, želiš li istjerati demonski duh iz crkve? Pa, odvest ću te u kino,” kaže Lock, za Cristian Post.Stariji pastor biblijske crkve Global Vision rekao je da su on i njegov tim primili desetke tisuća svjedočanstava od ljudi iz cijele zemlje o tome kako su primili oslobođenje nakon objavljivanja filma.

 

“Otišli smo u krevet plačući; probudili smo se plačući”, ispričao je Locke. “Prosto je nevjerojatno vidjeti video snimke. Ludilo. Malo sam otupio u ovom trenutku da je bilo tako uspješno.”

Alexandar Pagani podijelio je video s mladom ženom koja vrišti od muke želeći slobodu u Isusovo ime dok je on zapovijedao nečistom duhu da izađe “van” u Isusovo ime. >>>više na vjera.hr

Facebook Comments

Loading...
DIJELI