UMIROVLJENA UČITELJICA ALICJA LENCZEWSKA DOBIVALA PORUKE OD SPASITELJA: Evo što je rekao

Umirovljena učiteljica Alicja Lenczewska (1934.-2012.) vodila je bogat unutarnji život i razgovore s Isusom. Duhovne bilješke koje je ostavila, na zahtjev nadbiskupa Andrzeja Dziege, ispitala je teološka komisija i utvrdila da su u skladu s naukom Crkve, piše portal Dnevno.

U nastavku donosimo poruku Gospodina Isusa o euharistiji, danu Alicji Lenczewskoj.

Što je euharistija?


Cijela euharistija je zahvala. Ja sam je ustanovio kako biste se mogli zahvaliti. Da bi razvili stav zahvalnosti sudjelujući u njoj. Cijeli bi vaš život trebao biti prožet zahvalnošću. U tom duhu morate razgovarati sa Mnom i obratiti se Meni.

Pokušajte spoznati Istinu o Meni, poželite je. Kako budete učili, vaša će zahvalnost rasti. Nezahvalnost je također plod neznanja. Kad biste znali i djelić istine i mogli proniknuti u nju, svatko bi od vas plakao zbog vlastite nezahvalnosti.Što se događa na misi?

Za vrijeme mise. Za tebe prinosim žrtvu i u isto vrijeme prvi dolazim k tebi, da bi me ti htjela pozvati u svoj život. U vašim dušama prinosim žrtvu za vas kada se pričestite. Prinosim sebi Žrtvu u duši svakoga tko dođe i prihvati Moje Tijelo.

Kakav bi trebao biti vaš odgovor?

“Zahvali i ponudi se Meni. Sve sam ti dao i isto očekujem od tebe”.

To je vrijednost zajedništva – susret da se ponudimo jedan drugome: ja i ti. To je također model susreta između vas ljudi. Da jedni drugima darujemo i poželimo dobrodošlicu u ljubavi, zahvalnosti i praštanju. Kao što ja tebe prihvaćam u ljubavi i oprostu.

Zašto se Bog daruje čovjeku u svetoj pričesti?

Pričest je model odnosa prema drugom čovjeku. U isto vrijeme, dar Ljubavi na koji se može odgovoriti samo sa zahvalnošću i ljubavlju. Savez ljubavi.

Želio sam dijeliti ljubav – davati i primati. Primite iz potrebe srca, dobrovoljno i nesebično. Takvu ljubav Mi može dati samo čovjek – stvorenje slobodno u svojoj odluci. Niste u potpunosti upoznali i iskusili veličinu Moje ljepote, Ljubavi i sreće življenja sa Mnom i u Meni.

Ja se skrivam kako ne bih robovao veličanstvenosti Mojeg dara. Želim sreću za tebe, kakvu nitko ne može zamisliti niti osjetiti.

Cijelu povijest čovječanstva i povijest svakog ljudskog bića vodio sam ja da bi bili spremni sjediniti se sa Mnom u vječnosti. Sada možete doći u kontakt sa Mnom u molitvi, u meditaciji na Moj život, kroz Riječ, znakove koje sam vam dao i koje neprestano dajem.

Najrječitiji znak je moja prisutnost u euharistiji. Ja sam skriven u Hostiji i njenom konzumacijom duša Me susreće, živa i stvarna, iako skrivena umu i osjetilima tijela.

Što je Hostija?

Za ljude koji vjeruju u Mene, dao sam znak koji će im olakšati susret sa Mnom. U ovom znaku jesam, dolazim kad me pozovu. Moraju vjerovati, a da ne vide. Iako se krijem u obliku kruha i vina.

Zašto?

Životna kušnja temelji se na vjeri. Morate vjerovati u Moju Riječ, iako oko ne može vidjeti i uho ne može čuti. Vjera mora biti veća od sposobnosti tijela i osjetila. Mora ih premašiti, onda je to doista vjera. Na takvima možete graditi.

Osim toga, treba prihvatiti ljudsku malenkost, nesavršenost i neučinkovitost. Tijelo ograničava – ne dopušta vidjeti i spoznati Istinu.

Samo ja mogu otkriti istinu svojom milošću. Što je veće povjerenje, veće su usluge. Do istine se dolazi umom, a još više srcem. Kad budeš htio i vjerovao, doći ću i otvoriti oči tvoje duše. Tada ćeš spoznati i začuditi se svom srcu.

Što se događa tijekom pretvorbe?

Dolazim okružen anđelima u slavi svoga Oca i stavljam svoje Tijelo na žrtveni oltar. Kao što sam najavio na Posljednjoj večeri, i kao što sam učinio na Kalvariji.

Smještam žrtvu među ljude i želim da zajedno sa Mojom Žrtvom polože svoja srca – svoju sudbinu – na oltar.

Volio bih da tamo ne budem sam, kao na Golgoti. Oni tako često stoje i gledaju. Tako često svećenik razdire Moje Tijelo ravnodušnošću Rimljana koji Me je pribio na križ.

Reci im da Me ne povrijede svojom ravnodušnošću. Da bi Me dodiruju svojim očima i rukama s većom nježnošću i razumijevanjem. Neprestano se dajem za njih na golgoti oltara. Sve to vidim i osjećam.

Što je sveta pričest?

Hvalu prinosim Ocu u vašem srcu, u vašoj duši. Trebali bi svjesno sudjelovati u ovom činu, trebali bi se pridružiti mojoj žrtvi sa svojom žrtvom. Svom snagom snagom. Pričest primljena na ovaj način je zajedništvo sa Mnom u Žrtvi i Slavi Boga Oca – ona preobražava dušu i daje vam Moju snagu.

Kakav stav zauzeti za vrijeme svete pričesti?

Čovjek Me može upoznati i dotaknuti srcem pune ljubavi i povjerenja – dječjim srcem. Što je veća vjera i ljubav, to je jače sjedinjenje sa Mnom i dublje je znanje.

Čuvajte se nepromišljenog i ravnodušnog primanja Mene u Svetoj Pričesti. To je veliki grijeh i skrnavljenje Moje Ljubavi i Moga Dara, rođenog u Krvi Kalvarije.

Dijete moje, koliko se moram skrivati ​​da ti ne spalim dušu ognjem svoje Ljubavi i da ne ubijem tvoje tijelo snagom svoje očinske nježnosti. A ipak toliko volim i želim biti voljen.

Ne brinite za svećenika koji prinosi Moju Žrtvu. Ne gledaj ga, ne osuđuj ga. Ne biraj Žrtvu svog omiljenog svećenika. Ne idi tamo umjesto njega. Dođi samo za Mene – da daruješ Sebe na oltaru i da primiš Moj dar u Pričesti.

Ostanite u meni i budite nježni. Nagradite suhoću Mojih odabranika. Nedjeljom doživljavam mnoga poniženja kada Me Moji odabrani dodiruju okorjelog srca, slaveći Svetu Misnu Žrtvu. Nadoknadite njihovu hladnoću i unutarnju prazninu s kojom Mi pristupaju. Daj Mi slatko piće svoje ljubavi da ne osjetim gorak ocat koji mi mnogi od njih daju piti.

Žedan sam ljubavi svoje djece i neprestano plačem sa žrtvenog stola: žedan sam. Želim da vaša srca budu ispunjena mojom Ljubavlju. Želim čista srca, da samo Moja Ljubav bude u njima.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI