U TIJEKU JE VELIKO ČUDO Savjetnica Donalda Trumpa katolkinja je i odlazi svaki dan na svetu misu po pričest!

Sve ukazuje na to da nas s dolaskom Trumpa čeka kršćanska revolucija na vrhu svijeta!

Kabinet Donalda Trumpa sve više poprima konkretne oblike čudesnog smisla. Naime, gotovo svi Trumpovi ministri i bliski ljudi su aktivni kršćani,  pro-liferi i  čvrsti zagovornici života naspram abortusa pa tako u Americi buja strah Planned Parenthooda, organizacije koja je nadmoćno godinama zgrtala novac na ubijenim bebama i prodajom njihovih organa u milijunskom broju.

Kršćani u Americi slave i uzvikuju: Hvala Isuse. Naravno, u strahu hoće li Trump zaista preživjeti do inauguracije ali i svijet. Posljednja Trumpova odluka ponovno je oduševila kršćane diljem svijeta. Naime, i njegova najviša savjetnica biti će Kellyanne Conway, poznata katolička aktivistica koja svaki dan, bez iznimke, nakon što svojoj djeci pripremi doručak,  odlazi na svetu misu po pričest. Dakle ona je svakodnevna pričesnica! Vjernici znaju kolika je duhovna snaga i ljubav prema Isusu potrebna kako bi se baš svaki dan odlazilo na svetu misu stoga je ova informacija i više nego prekrasna.

Naime, Kellyanne Conway ima četvero djece i 49. godina. Diplomirala je na Trinity College u Washingtonu i prije 21 godinu utemeljila je The Polling Company, neprofitnu udrugu koja pomaže stvaranju političkih osoba s načelima bliskim katoličkom nauku. Aktivistica je i poznata pro-liferica u SAD-u zbog čega je često na meti napada ljevičarskih ‘slobodnjaka’. ‘Kellyanne Conway je bila izvanredan istinski savjetnik i strateg koja je odigrala ključnu ulogu u mojoj pobjedi na izborima’, rekao je Donald Trump u službenoj izjavi kojom je obrazložio zašto će baš ona biti na poziciji jednog od najviših savjetnika. Conway je  pak rekla kako nismo ni svjesni  koliko će predsjednički mandat Donalda Trumpa donijeti pozitivne promjene Americi ali i svijetu.

A s obzirom na dosadašnji popis Trumpova kabineta, čini se kako je u pravu – jer svi odreda su istinski kršćani, što mnogi smatraju jednom od najvećih čuda za svijet  koja su se dogodila posljednjih desetljeća! Nada, koja je očito izmoljena od brojnih kršćana koji su godinama pod vladavinom antikristove vlasti bili progonjeni diljem planeta pa tako i u Americi i Europi.

Ovo su kršćani koji bi mogli uz Conway donijeti brojne promjene u smijeru kristocentrične politike a koje se ljevičari nesno¨sno boje!Ministar zdravlja na Hodu za život

Ministar kojeg će Trump postaviti kao ministra zdravstva je republikanski kongresmen iz Georgije, Tom Price. On je član reformirane crkve i ozbiljni protivnik zdravstvene zaštite Baracka Obame, pogotovo dijela da se kontracepcija i abortus plaćaju iz državnog proračuna. On je i veliki zagovornik života i ozbiljan protivnik abortusa a na Pro Life hodu za Život u Washingtonu sudjelovao je tri puta. Studirao je medicinu, cijenjen je oženjen i ima tri sina.

Grčki pravoslavac dan započinje molitvom

Načelnik stožera u Bijeloj kući je Reince Priebus, grčki pravoslavac snažnih vjerskih uvjerenja. Bio je uključen u kampanju republikanaca a običaj mu je američki kongres započeti molitvom Isusu Kristu. Također, protivnik je abortusa, oženjen i ima svoje djece.

Budući  ministar pravosuđa-  za život

Jeff Session budući da je ministar pravosuđa. Metodist po vjeroispovijesti, 69 godina star, otac troje djece, do sad zastupnik u Senatu države Alabama. Aktivni zagovornik života i protivnik abortusa.

Obrazovanje – uvjerena kršćanka

Za odgoj i obrazovanje bit će nadležna 58-godišnja milijarderka Betsy DeVos. Zalaže se za reformu školstva, za njegovu demokratizaciju tako da bi i siromašnim studentima trebalo biti omogućeno pohađanje elitnih sveučilišta, kao i privatnih škola. Po vjeroispovijesti je reformirana kršćanka koja ispovijeda vjeru gdje god stigne. Udana je i ima četvero djece.

Graditeljstvo – adventist

Ben Carson je budući ministar graditeljstva, jedan od Trumpovih protukandidata u predsjedničkoj kampanji i adventist snažnog kršćanskog uvjerenja da život počinje začećem.

Ministar obrane – smiješno je pucati u ljude

Ljubav prema ljudima iskazuje i bivši general James Mattis koji se spominje kao ministar obrane. Veliki je protivnik američke intervencije u Siriji, Iraku i Afganistanu a optužuje Baracka Obamu da mu je baš zabavno pucati na ljude. Protivnik je rata. Oženjen je i nema djece, te je zbog toga nazvan – ratnikom redovnikom. Svakodnevno čita Bibliju.

Ambasadorica UN-a – protiv abortusa

Američki veleposlanik pri Ujedinjenim narodima biti će 44-godišnja kćer indijskog imigranta. Također članica kršćanske metodističke crkve, protivnica pobačaja i zdravstvenog odgoja.

Potpredsjednik – protiv abortusa

Javnost je već obaviještena o budućem potpredsjedniku Mikeu Penceu, kršćaninu, konzervativcu koji se žestoko bori protiv abortusa i istospolnih brakova.

Sve ove ljude još treba potvrditi Senat (zbog toga molite)  a činjenica je da ako oni zaista budu vodili Ameriku doći će do velikih i nezaustavljivih promjena bar po pitanju života, zbog čega najviše strahuju zagovornici abortusa koji su do dolaska Trumpa neometano ubijali i do 50 milijuna beba godišnje u svijetu, najviše u Americi. Što drugo reći nego – bitka je počela – hvala Isusu!

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI