TO JE DOISTA ČUDESNO MJESTO: Svetište u kojem se neprestano događaju ozdravljenja od teških bolesti!

foto: screenshot/youtube

Louisein trogodišnji unuk Sam bio je u bolnici u Wisconsinu 11 mjeseci na kemoterapiji za leukemiju. Upravo je napunio 4 godine kada su mu liječnici na kraju tretmana rekli da kemoterapija nije učinila ništa. Imali su samo još jednu mogućnost da pokušaju postići remisiju ili izlječenje: transplantaciju koštane srži.

“To je bila zadnja linija moguće pomoći i bila je vrlo opasna. Rekli su da ima samo 3% šanse da preživi nakon ove transplantacije koštane srži,” rekla je Louise, njegova baka.

Samova majka se kroz suze pitala: “Što možemo učiniti?”

“Odnesimo ga u svetište Gospe od dobre pomoći. Tamo se stalno događaju čuda,” odgovorila je Louise. Svetište u Championu, Wisconsin, bilo je udaljeno manje od sat vremena vožnje. Nazvala je upravitelja svetišta, koji joj je rekao da ga “svakako dovede”. Sjeća se da je bila hladna noć u studenom. “Odvezli smo ga tamo u 21 sat. Ušli smo ravno u kriptu i stali ispred Marijina kipa, koji se nalazi na mjestu gdje se ukazala Blažena Majka. Izmolili smo krunicu i zapalili svijeće. Bilo je kasno, pa smo molili samo jedno deseticu.”

Molio se i mali Sam: “Dragi Isuse, molim te, učini da ozdravim.” >>> što se dogodilo, čitajte na vjera.hrFacebook Comments

Loading...
DIJELI