STOTINE KATOLIČKIH MUŠKARACA U MOLITVI ISPRED KATEDRALE: Za obraćenje naroda i muškaraca kao duhovnih vođa obitelji

Foto: muzevnibudite/Facebook

U subotu, 18. lipnja, u 8,45 sati održala se molitva Gospine krunice ispred zagrebačke katedrale na koju se odazvalo stotine katoličkih muškaraca, piše portal Dnevno.

Po uzoru na našu braću u Irskoj, Poljskoj, Australiji i drugim zemljama, utjecat ćemo se Gospi za obraćenje našega naroda, a osobito muškaraca, koji su pozvani duhovno voditi svoje obitelji.’, napisali su organizatori iz inicijative pod nazivom ‘Muževni budite’.

Krunicu su molili uoči 3. konferencije katoličkih muškaraca „Budi muškarac” koja se održava 17. i 18. lipnja u zagrebačkom hotelu „International”, a na kojoj će se, između ostalog, govoriti o tome kako je današnji muškarac, po uzoru na svece, pozvan iskoračiti i duhovno zagovarati za obraćenje svojih bližnjih i čitavog naroda.

Podsjetimo, u više zemalja svijeta katolički muškarci već mjesecima javno mole krunicu za obraćenje naroda i čitave Zemlje a najimpresivnije slike dolazile su nam iz Poljske od kuda je sve krenulo, a nedavno i iz Australije a gdje su doista moćne prizore koje su impresionirale i tamošnje ljude i vjernike, svijetu donijeli Hrvati, odnosno hrvatska zajednica Vitezova Predragocjene Krvi Kristove, a koja je pokrenula svojevrsnu molitvenu revoluciju u Australiji.

  

Facebook Comments

Loading...
DIJELI