SIMONA GOTOVAC EKSLUZIVNO PRIZNALA HRVATSKOJ: ‘Bila sam sve to što pišete o meni i još gora ali zamislite tog Boga koji mi prašta’

Screenshot; In magazin

Ovo je poručila svim ljudima koji žele čuti

 

“Istina je. Bila sam sve to što pišete po portalima o meni. Bila sam još gora. Ali, zamislite tu Božju veličinu, tu ljubav i dobrotu koja je rekla: Simona opraštam ti, idi i ne griješi više. I to je moje malo srce zaista shvatilo. Otac moj nebeski mi je oprostio. Duh Sveti dao mi je mir, dao mi je snagu da zaista mogu ići i svjedočiti u ljubavi. I sva ona progonstva, sve ono što mi je bilo teško, samo me je poticalo da još više svakog tog čovjeka ljubim, rekla je Simona Gotovac Mijoković u intervjuu za svjetovni medij, In Magazin gdje je još dodala da se uvijek osjeća dobro i zahvalno jer u zahvalnosti su sve one milosti koje joj Gospodin daruje. “Zahvalna sam na svemu što sam prošla, na svemu što mi je Gospodin darovao i na svemu što danas živim”, istaknula je Simona.


Na pitanje voditelja kako izgleda njezin život danas, Simona svjedoči o roditeljstvu.

“Majčinstvo je jedna velika žrtva, sebedarje, odricanje ali i najveći blagoslov. Nema tog blagoslova osim kad vidim moju dječicu koja mi se raduju kada ih odgajam, kada ih učim o vjeri, kada su kraj mene, kada sam ja i majka i domaćica i kuharica i čistačica, sve za njih”, napominje.Svjedoči i o svom prvom susretu s Bogom i govori kako je Ante uvijek u njezinim molitvama baš zato jer ju upravo on odveo na Tabor a na Taboru je kaže, odmah povjerovala. Jer kako govori, iako je tijelom služila tijelu i grijehu te živjela na dnu, njezina je duša uvijek čeznula za spasiteljem, za novim životom koji je tražila i u muškarcima i u društvu ali to je zaista “mogao biti samo naš Otac koji je poslao svog Sina da me spasi”, govori.

Na zamolbu voditelja da kaže gledateljima nešto da se osjećaju bolje Simona je rekla. ‘Moje malo srce poručuje vam da se molite. Bog čuje svaki vapaj i svaki vapaj dolazi do njega’, rekla je Simona.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI