SENZACIONALNO OTKRIĆE: Pogledajte kako molitva i blagoslov utječu na kristale vode!

Ljubav, molitva i blagoslov dokazani su ovim čudesnim eksperimentom

Zapanjujuća je razlika između kristala vode na kojima se utjecalo negativnim porukama kao što je “gadiš mi se” ili “ubit ću te” – ti kristali su bili nevjerojatno ružni i deformirani. Međutim, kod izraza “hvala” ili “volim te” stvoreni su prekrasni i skladni kristali. Prelijepe kristale također ima blagoslovljena voda iz Lurda, a zagađena voda ima nepravilne.

Znanstvenik Masaru Emoto napravio je niz eksperimenta u kojima je promatrao fizikalna svojstva vode, odnosno kristalnu strukturu vode pod utjecajem riječi, molitve, glazbe i okoliša. Unajmio je profesionalne fotografe koji su slikali kristale vode nakon izlaganja različitim varijablama pa su potom zamrznuti kako bi se stvorile kristalne strukture. Rezultati su bili zapanjujući i nevjerojatni.
Tako je Emoto došao do fascinantnog otkrića: riječi koje izražavaju ljudske emocije ili ideje imaju fizikalni utjecaj na vodu! Zapanjujuća je razlika između kristala vode na kojima se utjecalo negativnim porukama kao što je “gadiš mi se” ili “ubit ću te” – ti kristali su bili nevjerojatno ružni i deformirani. Međutim, kod izraza “hvala” ili “volim te” stvoreni su prekrasni i skladni kristali. Prelijepe kristale također ima blagoslovljena voda iz Lurda, a zagađena voda ima nepravilne. Zanimljivo je su prekrasni kristali stvoreni i kad se na vodu utjecalo molitvom.

Masaro Emoto je 2005. izdao knjigu pod nazivom „Istinska moć vode” u kojoj kaže: “Očaranost me nagnala da se ozbiljno posvetim proučavanju vode i s vremenom sam se uvjerio da je voda prihvatila tu informaciju. Ne mislim na informaciju kakve primamo dok gledamo televiziju ili slušamo vijesti na radiju, dok čitamo članke u časopisima ili novinama.
Govorim o vanjskim čimbenicima koji utječu na um i tijelo. Primjerice, dok promatrate prekrasan krajolik, osjećate spokojstvo. Dok slušate lijepu glazbu, osjećate kako vam se srce pročišćuje. Za mene informacija označava te vanjske čimbenike koji utječu na um i tijelo. Na temelju dugogodišnjeg istraživanja došao sam do zaključka da voda mijenja svoju kvalitetu u skladu s informacijama koje prima. Nažalost, ta prilično radikalna ideja koja uznemiruje zdrav razum službene znanosti nije bila dobro prihvaćena. Morao sam pronaći nešto što bi moglo uistinu dokazati tu zamisao.”
Znamo da se ljudsko tijelo sastoji od 70 posto vode, pa možemo zamisliti što nam radi negativna komunikacija ili prokletstvo sa samim sobom ili drugima, a koliko znači pozitivna komunikacija, molitva i blagoslov – u kojoj izražavamo ljubav prema drugim bićima.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI