SAVJET SVEĆENIKA I EGZORCISTA ZA OBRANU OD NAPADA DEMONA: Pet koraka za svladavanje demonskih misli koje opsjedaju um

Foto: screenshot/ewtn

James pati od demonske opsjednutosti ili takozvano “demonskog mozga”. Svakih nekoliko tjedana prolazi kroz stanje u kojem je njegovo razmišljanje pod jakim utjecajem demona. Kada se to dogodi, on postaje očajan i suicidalan.

Smislio je postupak u pet koraka za rješavanje ovih demonskih napada. Ovih pet koraka moglo bi biti od pomoći svima koji pate od takvih demonskih manifestacija koje udaraju na naše misli i razmišljanje. On je velikodušno pristao podijeliti ih sa svima.

Štoviše, James daje sve od sebe kako bi nastavio sa svojim snažnim duhovnim režimom svakodnevne molitve i sakramenata.

Ovi koraci nisu laki za svakoga tko pati od demonskih opsjednutosti, osobito usred napada demonskog mozga. No, s vremenom je pokazao predanost i hrabrost da to učini s pozitivnim rezultatima. Napadi su mu kraći, blaži i na putu je oporavka.

Ne sumnjam da će u budućnosti ovi demonski napadi biti uglavnom stvar prošlosti. U međuvremenu ga zapravo jačaju psihički i duhovno. Jednog dana, on će biti u borbama provjeren, snažan duhovni ratnik za Krista, piše mons. Stephen Rossetti, svećenik i egzorcist u svom dnevniku.1. RANO prepoznajte početak demonskog napada. Jednom kada se nađe usred “demonskog mozga”, ne može ga prepoznati i pogrešno vjeruje da je to on sam. Stoga pokušava biti svjestan prvih znakova da dolazi demonski napad prije nego što bude prekasno za reakciju >>>više na vjera.hr.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI