PREDSJEDNICE, ZNATE LI OVO?! Hrvatski NATO saveznik ubija i progoni kršćane!

Igor Kralj/PIXSELL

Jesmo li svjesni što podržavamo kad podržavamo NATO?

U 2015. godinu u svijetu je zbog toga što su kršćani ubijeno 105 tisuća ljudi. Prošle godine broj ubijenih kršćana koji su ubijeni samo zbog toga što su nasljedovatelji Isusa je preko 90 tisuća prema službenim podacima koje je za Radio Vatikan iznio profesor Massimo Introvigne, ravnatelj Centra za proučavanje novih religija. On je još dodao da je pored 90 tisuća onih koji su na razne načine mučki ubijeni i od 500 do 600 milijuna kršćana koji u ovom trenutku ne mogu sasvim slobodno ispovijedati svoju vjeru. Riječ je o zapanjujućim podacima a najviše straši činjenica da je velika većina kršćana ubijena na Bliskom istoku od strane upravo onih terorista koje u slučaju Sirije štiti NATO u kojem i mi sudjelujemo, htjeli ne htjeli po volji licemjerne hrvatske vlasti koja u ime svih Hrvata i dalje održava NATO status istovremeno zagovarajući – planet mira i sigurnosti. Laž Laž i samo Laž. No, upravo na ovo prijateljstvo s krvnicima nad kršćanima zapalo je za oko i Aykanu Erdemiru Turčinu iz zaklade za obranu demokracije koji je upozorio da se elita klanja progoniteljima kršćana što je posebno strašno. On recimo govori o turskom predsjedniku Erdoganu upozoravajući da se u Turskoj progone kršćani na nevjerojatne načine a NATO kao ni druge ‘mirovne organizacije’ na to ne reagiraju, kao ni naša Kolinda koja je ako se prisjetimo turskog predsjednika ugostila u Zagrebu kao da je kakav kralj, a ne predvodnik progona nad kršćanima, što je posve zabrinjavajuće iz više razloga. Imamo li predsjednicu kojoj nije važno što su kršćani najprogonjenija vjerska zajednica na svijetu i jer u tom progonu sudjeluje NATO kojeg se ona grčevito drži?

Aykan Erdiumir tako upozorava da već godinama primjerice američki pastor Andrew Brunson sjedi u turskom zatvoru optužen za terorizam samo zato što je kršćanin koji je naviještao Evanđelje u Turskoj, a to je bilo dovoljno da ga se zatvori u zatvor. ‘Vi morate znati da kršćani i Židovi u Turskoj trpe velike progone’, govori Erdemir za CBN news. Erdemir je musliman koji je svoju karijeru posvetio pomaganju kršćanima, Židovima i drugim vjerskim manjinama kako bi dobili vjersku slobodu u svojim zemljama.

‘Zastrašujuće je to da jedna članica NATO-a konstantno u vlastitoj zemlji progoni kršćane. Nije onda ni čudno da NATO podržava teroriste u Siriji.  U Turskoj su kršćani već navikli živjeti pod stalnom prijetnjom fizičkog nasilja. Oni su sustavno obasuti snažnim porukama mržnje te su već navikli da ako ih i netko napadne u Turskoj postoji kultura ‘nekažnjavanja muslimanskih vjernika koji su napali nevjernike’.

Stvari su se drastično pogoršale prošlog ljeta’, upozorava Erdimir koji kaže da nakon državnog udara na turskog predsjednika turske vlasti za sve optužuju kršćane, protestante, katolike i posebice misionare. Iako ne postoji nikakva indikacija za terorizam u zajednicama kršćana u Turskoj, upravo oni bivaju proglašeni teroristima.

U narednim mjesecima, upozorava Edimir kršćani bi Turskoj mogli biti uhvaćeni i zatvoreni kao što je američki pastor. ‘Slijedi udar i teško je naći Turčina koji je spreman govoriti u obranu kršćana.’‘Većina građana se boje govoriti’, kaže Erdemir koji upozorava da se 15. srpnja dogodilo nešto posve zastrašujuće: uhićeno je bilo 40 tisuća ljudi zbog pobune. ‘Upozoravam vas sada vaš NATO saveznik Turska sve više nalikuje na autoritarni režim, i to očito uz odobravanje međunarodne zajednice!

Povezano s ovim svjetska organizacija ‘Open Doors’ još 2014. godine upozorila je da progoni kršćana drastično rastu upravo u onim zemljama koje Amerika i NATO u jednom trenutku krenu oslobađati! Tako je primjerice sa Sirijom u kojoj su i muslimani i kršćani živjeli divan idiličan život ne znajući za terorizam, sve do američkih i NATO intervencija u toj zemlji nakon čega nastaje apsolutni kaos a NATO kojem svi mi pripadamo, u toj borbi staje otvoreno na stranu onih koji ubijaju kršćane – našu braću!

Znate li koga zapravo podržavate?

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI