Podržavate abortus? OPREZ jer slušate zapovijed Sotone!

Utemeljiteljice abortusa čule su glasove i imale vizije. Jedna od njih govorila je da je njezin bog pravi bog koji želi da se ubije 'nepoželjan' čovjek. Današnji liberali prema tome prisiljavajući svijet na abortus zapravo poštuju zapovijedi Sotone!

Kad se kršćani bore za život onda ih se naziva ludima, fundamentalistima, konzervama i koje kakvlm ludama koje slušaju Riječ Božju. Međutim kad doslovno sotonističke sekte izlaze na ulicu promovirati smrt, njih nitko ne proziva za ludost vjerovanja u Sotonu! Također, ako kršćani nasljeduju Božje zapovijedi, poput one ne ubij, koje su jasne za dobrobit čitavog čovječanstva opet će im reći da su katolici ludi duhovnjaci koji slušaju tamo nekog Boga koji ne postoji. Međutim, kad dvije najveće feministice svijeta javno kažu da su dobile naređenja od demona i od svog boga za ideje koje ti liberali danas zastupaju, tada to nikome nije ludo ni strašno?!

Ali, to je istina. Sve drugo je podmukla laž. Naime, ovaj svijet zataškava pravu istinu o abortusu, o činjenici da su prve zagovornice ‘abortusa’ razgovarale s demonima koji su im govorili da je ubijati poželjno. Naime, Marie Stopes je u Engleskoj ono što je Margaret Sanger u SAD-u – žena koja je prihvatila projekt ‘kontrole rađanja’ zbog svojih rasističkih strasti. Sanger je tako odgovorna za ‘Planirano roditeljstvo’ koje svake godine ubije 3,8 milijuna djece u svijetu. Stopes je odgovorna za Marie Stopes International koja svake godine pobije 3,1 milijun djece u svijetu. Njih dvije upoznale su se na konferenciji u Engleskoj 1915. godine. Marie Stopes je bila ugledni akademik, prva žena profesor na Sveučilištu u Manchesteru. Međutim, oko 1910. kada je imala 30 godina postala je očarana eugenikom i jedino što je željela bilo je smanjiti broj ‘nepoželjnih’ u društvu. Godine 1917. objavila je knjigu pod nazivom ‘Bračne ljubavi’ kojom je promicala kontrolu rađanja, a koja je postala široko popularna u vrlo kratkom roku. Ipak vladajuća klasa nije bila impresionirana, pogotovo vođe Anglikanske crkve koji su se koji su se 1920. godine nakon 10 godina okupili na sastanku – Lambeth Palace. Neposredno prije sastanka Stopes dolazi pred njih i prenosi da joj je neki glas govorio dok je sjedila sama u svom dvorištu.

Glas je, kako je tvrdila dolazio od boga i tražio ju je da zamoli biskupe za promjenu nauka o kontroli rađanja. Svojoj tajnici izdiktirala je poruku koja je pročitana na sastanku biskupa, a u poruci je stajalo:’ Moji gospodari, ja govorim u ime boga. Vi ste moji svećenici, a ja sam vaš prorok’. Cijeli projekt koji joj je govorio demon nazvala je ‘novo evanđelje svim narodima – Otkrivenje Boge  i ujedinjenje fiziologije i religije čovjeka. Primjerak svog evanđelja proslijedila je svakom od 267 biskupa na konferenciji. Čvrsto je pokušavala demantirati svetog Pavla govoreći svijetu da njegove riječi vjernici naprosto mogu ignorirati jer kako kaže ona je je ta preko koje Bog govori a ne Pavao. Tvrdila je da joj je Bog rekao da seksualno sjedinjenje ne služi rađanju već isključivo zadovoljstvu i da bi parovi trebali koristiti kontracepciju. Tvrdila je da je njena misija proširiti riječ boga na cijeli svijet, a on joj je kako kaže, zapovjedio da ideju kontracepcije prenese na cijeli svijet. Međutim na sastanku Lambeth 1920. godine biskupi su odlučili odbaciti njezine vizije i glasove kao ‘Božju riječ’ jer su njene vizije u potpunosti u suprotnosti sa Bogom kršćana i bogom istine.

No, ona uz podršku vlasti, ne i Crkve objavljuje svoje ‘Novo evanđelje’ za mase 1922. To ju je skupo koštalo unutar akademske zajednice (ateističkog dijela), koji su izgubili svako poštovanje jer je tvrdila da ima božanska viđenja i da čuje glasove. No, godinu dana prije ove knjige ona je već otvorila prvu kliniku temeljenu na svojim viđenjima i kroz vrijeme one su se samo širile. Njezini naputci koje dobivala od samih demona kojima je pripisivala božansko naličje proširile su se po cijeloj Europi, dok je druga žena, Margaret Sanger na istu foru opsjela SAD. Također je tvrdila da čuje glasove i da ima vizije.

Obje ove žene imaju zajedničko to što su mrzile Katoličku crkvu i o tome su govorile javno . Stopes je često govorila da su katolici prokletstvo ili još nešto gore. Oni se nikako nisu sviđali njezinim bogovima čije je glasove smjelo upijala. Mrzila je i Djevicu Mariju što je još jedan dokaz da se radilo o čistom demonskom opsjednuću. Često su govorile da je djevičanstvo Marije laž te da ionako seks služi samo užitku, ne i rasplodu kojeg su smatrale potpuno pogrešnim.Iako je imala svu podršku svjetovne vlasti u promociji glasovnih poruka demona Steps  je izuzetno bilo važno da uz političke vođe projekt ‘kontrole rađanja’ ili kako ga je zvala ‘novo evanđelje’  prihvate i vjerske vođe. Ona je idućih 10 godina intenzivno vršila pritisak na vrh engleske crkve te je 1930. engleska crkva popustila po prvi put u povijesti kršćanstva te odobrila kontracepciju, čime su pristali prenositi novo evanđelje žene koja je razgovarala s demonima.

Danas je izuzetno zanimljivo promatrati feministice, ateistice ali i znanstvenike koje promoviraju i financiraju demonsko evanđelje ili bilo kakav oblik duhovnosti koji je Marie Stops promovirala, pogotovo jer ti isti ljudi u velikoj mjeri mrze Katoličku crkvu i ismijavaju se iz duhovnosti, iako su i oni zapravo samo sljedbenici sekte koja promovira ubijanje djece i mržnju prema ljudskim bićima i ništa više od toga.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI