Pater Ike: ‘Mame, očevi, djevojke, žene čine abortus jer smo mi jadnici, kukavice, šutljivci, cmizdravci…’

Marko Prpic/PIXSELL

Idemo branitelji! Pa bar se vi ne bojite - poručio je pater Ike, između ostalog i braniteljskoj populaciji koju je pozvao na Hod za život

Uoči Hoda za život koji se održava u subotu hrvatski narod u Hod za malene, slabe, odbaćene pozvao je i pater Ike Mandurić, snažnom porukom poručivši ljudima naše zemlje da smo mi svi, cijeli ljudski rod zaslužni za abortus – najveći poraz čovječanstva! U svojoj poruci pozvao je mlade, stare, katolike ali hrvatske branitelje da izađu na ulice braniti život te rekao: Puno nas je, nas je najviše!

Evo što je napisao:

Abortus je najveći poraz čovječanstva, i najveći je znak jada ovog roda. A iza njega stojimo svi mi – cijeli ljudski rod.

Mame, očevi, djevojke, žene – to čine jer smo mi jadnici, kukavice, šutljivci, cmizdravci; jer mi peremo ruke kao Pilat, jer „ne bi se štel mešati.“ Jer smo jadni.

Abortus je najveći poraz čovječanstva, a Hod za život je najveći i najučinkovotiji boj u borbi za život. Nema jačeg od javnog svjedočenja, i ispovijedanja vlastitoga stava, običnog jednostavnog hoda gradom u to ime.Idemo gospodo! Nema se što čekati.
Idemo branitelji! Pa bar se vi ne bojite.
Idemo mladi! Pa bar vi znadete vjerovati u ideale.
Idemo katolici! Bar je vama, život koji vam je darovan, svet.

Puno je kukavica. Oni se boje.
Puno je slijepih. Oni ne vide.
Puno je nepravednih. Oni nisu slobodni.
Ali puno je i nas. Najviše nas je.

Idemo Zagrebe! Svi u subotu Ilicom, od trga do trga, na najveći festival života godine.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI