OVO JE DOISTA IZVANREDAN DOGAĐAJ: Ili kako je Gospa spasila svijet od nuklearnog rata?

foto: wikimedia

Sestra Lucija, posljednja živuća vidjelica iz Fatime otkrila je da joj je Gospa rekla bi nuklearni rat udario svijet, da nije bilo posvete Ivana Pavla II.

Dana 1. rujna 1983., leteći iz Anchoragea za Seul, Boeing 747 Korean Air Linesa s 269 putnika skrenuo je s planirane rute i preletio otok koji je narušio sovjetski zračni prostor. Brzo ga je oborio ruski borbeni zrakoplov.

Nečuveni postupak potaknuo je pet zapadnoeuropskih zemalja, uključujući Veliku Britaniju i Njemačku, da prihvate američke rakete srednjeg dometa počevši od studenog te godine.

Dok se njihova vojna prednost brzo smanjivala, Sovjeti su se spremali za rat.Zatim 205 dana kasnije, 25. ožujka 1984., sveti Ivan Pavao II. posvetio je svijet Bezgrješnom Srcu Marijinu. Pozvao je sve biskupe u svijetu da mu se pridruže na ovoj svečanosti zatvaranja Svete godine Otkupljenja. Posvetu je obavio u crkvi svetog Petra u Rimu klečeći pred kipom Gospe Fatimske donesenim iz Fatime.

Manje od dva mjeseca kasnije 1984. godine, 13. svibnja, na 67. godišnjicu prvog ukazanja Fatime, katastrofa je pogodila rusku flotu u pomorskoj bazi Severomorsk, koja se nalazi blizu Finske na Barentsovom moru. >>>više na vjera.hr

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI