ODAKLE DOLAZI SPASENJE? Isus progovara mistiku tko će se spasiti

Foto: Ilustracija/Pixabay

Đavao s razlogom stoljećima radi na poništenju vjere u stvarnu Prisutnost, a što već daje svoje opake plodove kojima svjedočimo. Isus i ovdje napominje da spasenje ne dolazi od baš ničeg zemaljskog i da će se spasiti samo oni koji budu znali stati u Njegovu blizinu.

Marija Valtorta je katolički mistik, pjesnik, pisac koja je za svog života dobila mnoštvo objava od Isusa Krista od njegovom životu, muci i uskrsnuću o čovječanstvu i posljednjim vremenima. Jedno od tih objava je i objava o sotonskom razdoblju, antikristu, zvijeri, progonu i totalnom kaosu u kojem se čovječanstvo može naći.
Isus Mariji Valtorti govori sljedeće:

‘Sotonsko razdoblje bit četiri puta okrutnije od antikršćanskog razdoblja. Ali će biti kratko, jer za one koji će živjeti u tom trenutku molit će čitava proslavljena Crkva usred svjetlosti Neba, molit će Crkva koja se čisti usred pročiščujućih plamenova ljubavi, molit će Crkva s Krvlju posljednjih mučenika.

I dok tmine i žar pakla, oluje i munje Sotone budu isprevrtale svijet, spasit će se samo oni koji će znati stajati u sjeni Svetohraništa odakle izlazi svaka snaga, jer Ja sam Snaga živih i tko se hrani sa Mnom, s vjerom i ljubavlju, postaje jedno s mojom Snagom. I malo će biti tih spasenika, jer nakon vjekova i vjekova ljubavi moje za čovjeka, čovjek nije naučio ljubiti. Ali nitko Me neće moći optužiti ako se izgubi. Zlo raste sve više.’

Facebook Comments

Loading...
DIJELI