Najbolji hrvatski ginekolozi odgovorili Ustavnom sudu – Ljudski život počinje začećem!

Zeljko Lukunic/PIXSELL

Abortus je prekid života, a to su potvrdili i hrvatski ginekolozi!

Kako je objavio Hanžekovćev Jutarnji list, oni neslužbneo doznaju kako će Suci Ustavnog suda zaključiti da je komunistički Zakon o zdravstvenim mjerama za ostvarivanje prava na slobodno odlučivanje o rađanju djece iz 1978. u skladu s Ustavom iz 1991, te će tako potvrditi ustavnost zakona o prekidu ljudskog života! Tom odlukom, ako se ona zaista donese Ustavni sud Hrvatske dati će zeleno svijetlo legaliziranom ubojstvu nerođene djece. Zašto ubojstvo? Zato što je u svijetu postignut znanstveni konsenzus i oko toga nema dileme – da ljudski život počinje začećem, pa je svako prekidanje tog života ubojstvo. To je tako logično.

Tu su istinu o životu koji je ugrožen zahvaljujući bolesnim depopulistima današnjice,  Ustavnom sudu potvrdili najbolji hrvatski ginekolozi  još 2009. godine. Naime, sudac Ustavnog suda prof. dr. sc. Aldo Radolović, 14. travnja 2008. godine poslao je upit Kliničkom bolničkom centru u Zagrebu “o pitanju dozvole prekida trudnoće”. Naime, Ustavni sud je zamolio stručno i zdravstveno mišljenje “potrebno u predmetu ocjene ustavnosti Zakona o zdravstvenim mjerama za ostvarivanje prava na slobodno rađanje djece (NN 18/78)”.

Tadašnji ravnatelj KBC-a, akademik Željko Reiner, odgovorio je Radoloviću da predlaže da Ustavni sud zatraži od svih medicinskih fakulteta u RH formiranje zajedničkog tima stručnjaka i znanstvenika koji bi zauzeli stručni i znanstveni stav, rukovodeći se svjetskim medicinskim znanstvenim stavovima.

Klinika za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb, 13. rujna 2009. godine, tako je dostavila akademiku Reineru odgovor užeg vodstva Klinike u kojem stoji da su jednoglasno zaključili da život počinje spajanjem muške i ženske spolne stanice. Što bi značilo da je abortus prekid života! Dopis je potpisao predstojnik Klinike prof. dr. sc. Slavko Orešković, a akademik Reiner ga je zatim proslijedio Ustavnom sudu.

Istinu provjerite u nastavku[pdf-embedder url=”http://www.dnevno.hr/wp-content/uploads/2016/11/scan1.pdf”]

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI