MOLIMO ZA SANJU: Sarnavka priznala da je poštivanje ljudskog života vrijednost!

Marko Prpic/PIXSELL

Mi vjerujemo u čuda i vjerujemo da Isus može dotaknuti i srce Sanje Sarnavke.

Sanja Sarnavka obrušila se na Hod za život rekavši kako vrijednosti ove inicijative nisu primjerene 21. stoljeću. Naime, glavna vrijednost Hoda za život je poštivanje ljudskog dostojanstva i života od začeća do prirodne smrti. Točka. Prvenstveno, Sanja Sarnavka ovom izjavom priznala je da je u pitanju vrijednost, dakle nešto vrijedno što je čovječanstvo njegovalo, a zahvaljujući ovakvim inicijativama njeguje i dalje.

Drugo, Sanja Sarnavka priznaje da u 21. stoljeću nema više mjesta za ovu vrijednost te tako izravno priznaje da više nije u trendu  vrijedno poštivanje života već suprotno od toga – u trendu je bezvrijedno ubijanje i poništavanje ljudi, kao kad poništite oštećeni artikl u skladištu nekog dućana!

I to je doista istina. Čovječanstvo je tako uznapredovalo, ili bolje rečeno evoluiralo da je smislilo kako legalizirati ubojstvo čovjeka. Naravno, u takvom evoluiranom svijetu nema potrebe za poštivanjem života jer zašto bi mi nešto poštivali kad postoje evoluirane metode uništenja ljudskog bića za koje se treba boriti pod krinkom slobode? Sarnavka je potpuno u pravu. Zastarila je svaka vrijednost pa i poštivanje ljudskog dostojanstva. Ipak smo mi evoluirali i danas smo kao čovječanstvo napredniji od majmuna. Sva sreća da kad majmuni evoluiraju do stanja da čine abortuse jedni drugima Sanja Sarnavka više neće biti borac za (ne)ljudska prava inače bi i jadni majmuni bili istrebljeni – za čas!


No, mi vjerujemo u čuda i vjerujemo da Isus može dotaknuti i srce Sanje Sarnavke.  Priznala je da je poštivanje ljudskog života VRIJEDNOST i to je velika stvar.

Molite za Sanju Sarnavku da ipak shvati  da je i ona bila čudesna, istinski vrijedna i ljubljena baš kao i svaki čovjek još na svome začeću!Facebook Comments

Loading...
DIJELI