KRIKOVI KOJI SE POSLJEDNJIH GODINA ČUJU SVIJETOM: Pripremamo se za Isusov dolazak?

foto: rawpiksell/free stock photo/public domain

Fotografije žene s kolarom među svećenicima zbunile su javnost. Iako je riječ o protestantskoj pastorici, ne možemo zanemariti da posljednjih godina crkva raspravlja o nekim temeljnim istinama katoličke vjere, a zvukovi sinodalnosti postaju sve strašniji vjernom svijetu, piše portal Dnevno.

Žene svećenice, homoseksualni brakovi, sveta pričest protestantima i muslimanima, dozivanje duhova u crkvama, poganstvo, koncerti i desakralizacija crkava, pedofilija i homoseksualizam među klerom i pravdanje istoga itd., samo su neki od krikova koji se posljednjih godina čuju svijetom.

No, trebamo li se čuditi tome ili pak slaviti s obzirom da je upravo to jedan od znakova dolaska Isusa, odnosno udarne bitke unutar Apokalipse, a u koju smo poslani ratovati-baš mi, u ovom jedinstvenom trenutku ljudske povijesti?

Slavimo, jer jedna od najvećih mističarka 20. stoljeća Marija Valtorta posljednje što je zapisala upravo je Apokalipsa koju je pisala u razdoblju od rujna do studenoga 1950 godine, i ona tamo najavljuje golemi rat, ali i nešto mnogo moćnije.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI