KAKO JE TALIJANSKI LIJEČNIK POSTAO SVEĆENIK: Međugorje mu je promijenilo život

foto: Peakpx

Talijanski liječnik Primo Martinuzzi jedan je od liječnika koji je vršio ispitivanja na vidiocima u Međugorju u samim počecima.

To je iskustvo toliko jako djelovalo na njega da iako je u to vrijeme bio zaručen i u pripremama za brak, počeo je razmišljati o promjeni svog poziva. Nakon što se dogovorio sa svojom zaručnicom, 1985. godine napustio je svoj liječnički poziv i počeo studirati bogosloviju, piše portal Dnevno.

Svećenik je postao 1991. godine: “Međugorje je ušlo u moj život čim sam čuo o ukazanjima. Odmah sam sve povjerovao i prihvatio, te počeo prenositi poruke svećenicima i biskupima koje sam susreo. Svoj svećenički život i rod ne mogu zamisliti bez susreta s Međugorjem.

Dijelim mišljenje nekih teologa i mariologa koji u Međugorju vide ispunjenje Lourdesa i Fatime. Nakon godina kušnje, ratova i trpljenja, uvjeren sam da će biti vrijeme velikoga povratka mnogih rasispnih sinova, prenio je medjugorje-info.

Oni će tražiti posebice nas svećenike i govoriti: Želim upoznati Isusa, treba mi Marija. Upravo je Međugorje pripremilo ovo vrijeme velikog povratka Bogu”, rekao je svećenik Martinuzzi.Što su uopće rekli znanstvenici koji su pregledavali vidioce? ‘Ovo nije prijevara’ više na vjera.hr

Facebook Comments

Loading...
DIJELI