ISUS JE ŽIV Jedan od vođa ISIS-a pao na koljena i zaplakao pred ISUSOM KRISTOM!

Milijuni su već došli do Isusa a obraćenja su čudesna

Strah od terorizma baš kao i proteklog Božića širi se svijetom. No, ovakve priče dokazuju nam da uz Isusa nema straha, nema terorizma, nema ničega – samo ljubav u istini! To su svjedočanstva muslimana koji u ovom kaotičnom vremenu uz predivne Božanske milosti koje se slijevaju s nebesa dolaze do imena Isus. To se prije nekoliko tjedana dogodilo i Muhamedu jednom od vođa ISIS-ovih terorista koji je nazvao broj koji je vidio na ekranu prilikom emitiranja kršćanske emisije ‘Leading The Way’, te rekao članu tima, Peteru, da se želi naći s njim. Njegov cilj bio je ubiti ovog kršćanina. Iz sigurnosnigrazloga, tim emisije Leading The Way  bio je vrlo oprezan.  No, Peter je u sebi osjetio Božji glas koji mu je govorio: ”Ovaj put je drugačije. Nađi se s tim čovjekom – i budi odvažan pred njim.’

Peter se našao s Muhammadom te s njim hrabro podijelio Evanđelje. Kada su se rastali, Bog je nastavio govoriti Muhammadu, otkrivajući mu se u snu i nastavljajući ga uvjeravati u istine o Isusu. Obrijao je bradu – simbol radikalne odanosti islamu te odlučio slijediti Krista. Ponovno je nazvao Petera sa željom da se nađe s njim.

Peter, moram ti nešto priznati”, rekao je Muhmammad. “Prvi puta kada sam se našao s tobom, htio sam te ubiti, a sada mi je žao.” Pao je na tlo i pokajao se pred Gospodinom. ”Ovaj ISIS-ov vođa je sada tvoj brat u Kristu”, dodao je.

Njegovo obraćenje dogodilo se prošle godine uoči Božića, a po Božjoj milosti, već je kršten te Mu služi tamo gdje živi.

Muslimani idu k Isusu, ali o tome se ne govori

Dok propaganda straha čini svoje a islam se predstavlja kao moćna religija, činjenice pokazuju da se islam zapravo raspada, i to zahvaljujući čudesnim zahvatima koje u u novoj knjizi pod nazivom ‘Snovi i vizije – kako muslimani danas dolaze do Isusa’ ispisuju američki teolog Greg Webster i pastor Tom Doyle.

Naime, u radu s preobraćenim muslimanima oni dolaze do zaključka da velik broj ljudi koji se vraćaju Isusu i prelaze s islama (čak 30 posto) viđa Isusa u snovima i vizijama. Knjiga koju su odlučili objaviti nakon stotine i stotine identičnih priča obuhvaća 23 takvih svjedočanstava. Riječ je većinom u muslimanima koji sanjaju Isusa Krista, s njim razgovaraju u snovima ili vizijama te nakon toga postaju kršćani. Riječ je o fenomenu koji obuhvaća na tisuće i tisuće muslimana s raznih krajeva svijeta i svi svjedoče isto. U snu su naime, vidjeli Isusa kojeg opisuju kao čovjeka s bijelim plaštom.

Jedne večeri dok sam ležala u krevetu, sanjala sam san. Bilo je to svijetlo koje mi je govorilo. Nazvao me imenom i rekao: ‘Dođi k meni, predaj mi se, ja ću te spasiti.’ Ali ja nisam razumjela tko je to. Sedam mjeseci nakon tog događaja moja majka i ja prešle smo na kršćanstvo, slijedimo ga cijelim svojim srcem. Sada shvaćam da je u mom snu bio Isus. On nas je bio pozvao da mu predamo život’, svjedoči jedna djevojka iz Irana.  ‘Bio je to čovjek u bijelom plaštu, imao je krunu i ožiljke po licu, pokazao mi je raj. Bio je to san koji je promijenio moj život’ kazao je drugi musliman.

Tijekom muslimanskog hodočašća u Meku djevojka po imenu Aiša  sjedila je u svome šatoru. Mislila je da netko ide prerezati ceradu nožem pa je izašla van i ostala u šoku. Ispred je stajao čovjek s jasnim bijelim plaštom . ‘On je podigao svoju ruku u znak pozdrava, svijetlost koja ga je obasjavala bila je nevjerojatna, cijeli svijet kao da je išao u njega i iz njega. Zračio je nezemaljskom toplinom. Odmah sam znala da me ovaj čovjek voli, i odmah sam znala da je to Isus. Isus je stajao u mom šatoru’, rekla je Aiša koja je nakon tog događaja prešla na kršćanstvo.

I katolički biskup imao viziju

Da se islam može pobijediti samo molitvom svete krunice poručio je  Oliver Dashe Dome svijetu rekavši da mu je osobno to rekao sam Isus Krist. Naime, kako je ispričao dok je molio krunicu  u svojoj kapelici pred Presvetim Sakramentom, biskup je imao viziju Gospodina. U toj viziji kako kaže, Isus ništa nije rekao već mu je samo pružio mač. No, kad je posegnuo za mačem on se pretvorio u svetu krunicu nakon čega je Isus tri puta rekao: Boko Haram će nestati! Biskupu je tada sve bilo jasno. Jedino oružje protiv bilo koga je – krunica.

No to je tek mali djelić onoga što se zaista događa. Isus djeluje, a CBN News također izvještava o čudesnom fenomenu u kojem na tisuće i tisuće muslimana susreće Isusa nakon čega se vraćaju Njemu.

Naime prema religijskom statističaru Patricku Johnstoneu najmanje deset milijuna muslimana ostavilo je svoju religiju i pošlo za Isusom Kristom, a kako kaže, procjenjuje se da bi taj broj išao sve do 16 milijuna preobraćenika u posljednjih nekoliko godina. To je ono čudesno u Kristu što često zaboravljamo.

On nikada ne napušta!

Bez obzira na brutalnosti koje se događaju na prostorima Iraka i Sirije, lijepo je znati da se Riječ Božja još više nastavlja propovijedati, a Kristova Crkva rasti, međutim to sve rezultira velikim slomom islama koji se za sada održava samo na strahu. I dok mnogi kršćani strahuju i pod tim strahom nasjedaju na masovne borbe protiv čovjeka, vjerske, rasne i građanske ratove koji trenutno bukte diljem Europe, istina koja se skriva je zapravo mir i islamsko pucanje po šavovima. I dok se islam u medijima promovira kao neka nadmoćna religija koja će pobijediti svijet, čini se kako su u pitanju samo očajni trzaji slomljene religije koja za sada strahom pokušava zatomiti istinu. Istinu koja otkriva da je mir koji je svijetu potreban – samo u Kristu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI