GOSPA PORUČILA VIDJELICI: ‘Slušam vaš vapaj i molitve za mir’

Papa je s biskupima svijeta i cijelim čovječanstvom učinio čin posvete Rusije i Ukrajine, Crkve i svijeta Bezgrešnom Srcu Marijinom.

Isti dan vidjelica Mirjana iz Međugorja primila je poruku Gospe za čovječanstvo: ‘Draga djeco! Slušam vaš vapaj i molitve za mir Sotona se godinama bori za rat. Zato me Bog poslao među vas da vas vodim na putu svetosti, jer čovječanstvo je na raskrižju. Pozivam vas vratite se Bogu i Božjim zapovijedima, da vam bude dobro na zemlji i da iziđete iz ove krize u koju ste ušli jer ne slušate Boga koji vas ljubi i želi vas spasiti i povesti u novi život. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.’

Papa Franjo je u povijesnom činu posvećenja Mariju zazivao ​​raznim imenima, uključujući Zvijezdu mora, Kovčeg Novog saveza, Kraljicu neba ali i kao Kraljicu mira, naziv pod kojim se u Međugorju ukazuje već 40 godina. Papa je zazivao njezin zagovor za mir u svijeta, a Molitva posebno traži od Blažene Djevice Marije da nas “oslobodi rata” i da “zaštiti naš svijet od prijetnje nuklearnog oružja”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI