GOSPA JE PREKO MLADE REDOVNICE UPOZORILA CRKVU I SVIJET: Tri puta je umirala, a nakon 400 godina tijelo Majke Marijane od Isusa pronađeno cijelo i neraspadnuto

foto: wikimedia

Godine 1577. mala grupa redovnica uključujući i 13-godišnju djevojčicu Marianu završavaju naporan put brodom od Španjolske do Ekvadora kako bi osnovali prvi samostan u Quitu, Ekvador.

Godine 1582. Mariana umire prvi put. Dokumentirani zapisi iz samostanskih i biskupijskih arhiva pokazuju da je ova istinski sveta redovnica umrla tri puta za života. Njezina prva smrt bila je 1582.

Dok je stajala pred Sudom, proglašena je neporočnom i dana joj je mogućnost izbora: ostati u nebeskoj slavi na nebu ili se vratiti na Zemlju kako bi patila kao žrtva iskupljenja za grijehe 20. stoljeća. Odabrala je ovo drugo.

Njezina druga smrt bila je na Veliki petak 1588. nakon ukazanja gdje su joj pokazane užasne zlouporabe i krivovjerja koja će postojati u Crkvi u naše vrijeme. Uskrsnula je dva dana kasnije u nedjelju ujutro na Uskrs.

Naposljetku je umrla 16. siječnja 1635. Nakon njezinog buđenja izliječena je jedna slijepa djevojčica, a sve je dokumentirano.Godine 1906., prilikom preuređenja samostana, otvorena je njezina grobnica stara tri stoljeća. Otkrili su da je tijelo Majke Marijane od Isusa cijelo i neraspadnuto, s habitom i predmetima pokore koji su s njom bili položeni u grob. Istančan miris ljiljana širio se iz cijelog njezina tijela.

Poruke, proročanstva i čuda po ovoj redovnici su tolika da zbunjuju sve do danađnjeg dana jer sve što je prorekla danas je okom vidljivo. Crkva je sve dokumentirala i odobrila. Predvidila je i svetog predsjednika katolika koji će biti mučen, to se i dogodilo i njegovo neraspadnuto srce također se izložilo, a više o tome događaju, porukama za naše vrijeme, kipu kojeg su gradili anđeli na >>> vjera.hr

Facebook Comments

Loading...
DIJELI