(FOTO) PETIR NA MOLITVENOM DORUČKU KOD TRUMPA: Poslao je poruke predanosti Bogu!

screenshot, youtube

U nastavku pogledajte kako je sve to izgledalo iz perspektive Marijane Petir.

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir sudjelovala je danas na 65. Nacionalnom molitvenom doručku koji je uz američkog predsjednika Donalda Trumpa i članove Senata te Kongresa okupio državnike iz 140 zemalja svijeta. Marijana Petir rekla je da je posebnost molitvenog doručka u tome što su državnici cijelog svijeta bez obzira na razlike u razmišljanjima koje imaju, spremni moliti zajedno kako bi približili svoja stajališta za dobro naroda kojima služe, svjesni da je Bog iznad svih nas i da njemu ništa nije nemoguće.

Zastupnica Petir istakla je da su zaštita ljudskog dostojanstva, sloboda vjeroispovijesti, borba protiv terorizma i pouzdanje u Boga da upravlja našim srcima prilikom donošenja odluka bile ključne poruke ovogodišnjeg molitvenog doručka.

“Inspirira me vidjeti demokrate i republikance da mole zajedno. Toliko se trudimo u svakodnevnom životu da se naš glas čuje na zemlji: aktivni smo na društvenim mrežama, pišemo blogove, no kada molimo, naš se glas čuje na nebu, rekao je glavni govornik kontra-admiral Berry C. Black te poručio: „Molite za sve ljude’.

Marijana Petir je putem Twitttera poručila kako su glavne poruke molitvenog doručka očuvanje ljudskog dostojanstva, sloboda vjeroispovijesti te borba protiv terorizma kao i predanost Bogu.

U nastavku pogledajte kako je sve to izgledalo iz perspektive Marijane Petir.

Twitter
Twitter
Twitter
Twitter
Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI