EGZORCIST IMAO TRI VIZIJE: Čekaju li nas Tri dana tame ili nešto drugo?

Foto: Pixabay/Ilustracija

Vlč. James Blount, svećenik i egzorcist iz nadbiskupije Atlanta, ističe kako je nedavno imao viziju Blažene Djevice Marije na nebu.

Svjedoči kako je imao tri vizije isti dan, a koje su ga zapanjile. Dvije iste vizije dogodile su se iznad crkve, a treća iznad doma katoličke obitelji gdje je kasnije krenuo na ručak.

“Imao sam radost vidjeti ju, govori i dodaje da ju je vidio kako se penje visoko u iznad Crkve. Bila je prilično velika, jer sam ja bio ovdje dolje na zemlji ”, nastavlja Blount.

“U osnovi sam vidio Marijin torzo od struka do tjemena. Prilično je lijepa.

“Ali, Gospa je nešto držala u rukama. Bilo je crno – bilo je mračno. Nisam znao što je to. Držala je u ruci. Činilo se da je zakrivljeno. Bilo je to poput koluta nečega u njezinim rukama.Dok sam ju gledao, ona se okrenula i to nešto u njenim rukama počelo se odmotavati. Tada sam shvatio da je to hrpa materijala – hrpa tkanine. I počelo je izlaziti – izvlačiti joj se iz ruke. Još uvijek je drži, ali ono izvlači iz njenih ruku.

Tada vidim kako spušta tu tkaninu, okreće se i kruži oko svijeta.

Dok stojim tamo, kruži po cijeloj zemlji i vraća se tamo gdje smo bili. Potom je opet zaobišla, i opet i opet kako bi zamotala cijeli svijet u ovu crnu tkaninu.

“Vidio sam ispred sebe izgovorene njene riječi (vidio sam ove riječi u svom duhu): ‘zamračenje’. Tada je cijela vizija nestala,” govori svećenik koji kaže i da ga ta vizija nikako nije uplašila, međutim nije bio siguran što ona znači. Kaže da je prvo pomislio na proroštvo o Tri dana tame, jer je istu viziju imao tri puta, međutim nije bio siguran sve do nedavno kad je objavio video i rekao da je imao otkrivenje po pitanju značenja ove vizije…Pročitajte što mu je otkriveno a što znači tama koju je vidio na vjera.hr

Facebook Comments

Loading...
DIJELI