DESET SVEĆENIKA PODIŽE VAPAJ BOGU: Uključite se u snažnu molitvu za domovinu

Desetorica svećenika Crkve u Hrvata u subotu će predvoditi molitvu za narod u izazovnome vremenu. Molitvu ćete moći pratiti i moliti uživo sa svećenicima u 21.15 sati.

Prijenos će biti na Youtube kanalu Agape RTV. Također će biti na Facebook stranici fra Mario Knezović i stranici Ivana Don Bijakšić. Organizatori najavljuju da će prijenos biti i na još nekim društvenim mrežama, koje će naknadno objaviti.

“Okupite se u obitelji, molimo skupa. Razglasite drugima i pozovite na molitvu. Molitva, post i pokora su snaga u našim rukama. Kucajmo i otvorit će nam se. Tražimo i naći ćemo”, poručio je fra Mario Knezović.


“Predmolit će desetorica svećenika, a moglo je po prijavama biti i stotine, ali emitiranje nam nameće brojku. Uz svećenike će biti i glazbena pratnja i pjesma Stijepe Gleđ Markosa. Evo predmolitelja u ime svih nas: Don Jozo Mužić, fr. Nikola Leopold Noso, fra Mario Knezović, br. Dražen Marija Vargašević, fra Vjeko E. Tomić, don Ivan Bijakšić, fra Velimir Bavrka, don Marinko Miličević, don Mate Kujundžić, don Martin Jadreško. Pjeva: Stijepo Gleđ Markus. Administrator: Mislav Pavić”, rekao je fra Mario Knezović.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI