ČINITE OVO SVAKI DAN! Bog objavio kako sačuvati djecu od zla!

Mnogi roditelji danas proklinju svoju djecu (iz navike), a samo mali broj je onih koji svoju djecu predaju Bogu i blagoslivljaju ih. Mnogi roditelji nisu svjesni važnosti blagoslova niti snažnog duhovnog autoriteta kojeg kao roditelji imaju nad svojom djecom. Nisu svjesni da svojim blagoslovom mogu zaštiti dijete od svakog zla, a pak prokletstvom, kojeg mnogi nehotice izriču mogu na svoje potomstvo navući zlo. Roditelj je taj koji izručuje svoje dijete ili Bogu ili zlu i to svakoga dana.

U nastavku je molitva iz knjige Brojeva, koju je Jahve izrekao Mojsiju riječima: Ovako blagoslivljajte Izraelce. Tako neka stavljaju moje ime nad sinove Izraelove, i ja ću ih blagoslivljati! To je molitva koja je dobro poznata i ponekad se koristi i danas za vrijeme liturgije.

Kao roditelj, vi imate autoritet blagosloviti svoju djecu istim riječima kojima je Otac blagoslivljao svoju djecu – Izrael, a vaš blagoslov može imati dubok utjecaj na njih jer je Gospodin obećao blagosloviti one nad kojima se izriče taj blagoslov. S obzirom na to da je Božja riječ vječna te da je svako njegovo obećanje istinito blagoslivljate svoju djecu ovako svaki dan!

Neka te blagoslovi Jahve i neka te čuva!
Neka te Jahve licem svojim obasja, milostiv ti bude!
Neka pogled svoj Jahve svrati na te i mir ti donese!’
Tako neka stavljaju moje ime nad sinove Izraelove, i ja ću ih blagoslivljati.« (Knjiga Brojeva 6, 23 – 26)

Facebook Commentsloading...
Loading...
DIJELI