BRAZILAC DOBIO PORUKE UPOZORENJA: ‘Crkva će biti progonjena. Petrovo prijestolje će pasti’

foto: wikimedia

Prije nego su počela ukazanja u Angueri, Pedro Régis je patio od napadaja bez medicinskog objašnjenja oko 18 mjeseci. Nekoliko liječnika koje je posjetio nisu mogli dijagnosticirati nikakvu bolest. Prošao je brojne neurološke i kardio preglede.

Doktori su mu rekli da je potpuno normalan. Bilo je to vrijeme velike nevolje za njegove roditelje i njegovu obitelj. Prema njegovom opisu, osjećao bi mučninu i padao bi u nesvijest, da bi se nakon nekog vremena vratio svijesti bez ikakvih znakova mučnine.

Na dan 29. rujna 1987. Pedro Régis vraćao se iz škole u kojoj je učio za učitelja u gradu Bonfim de Feira, blizu Anguera. Dok je izlazio iz autobusa, ispred male škole u blizini svoje kuće, nije mu bilo dobro.

Prijatelj, Celestino Silva Santa Cruz, koji je šetao s njim, požurio je pronaći Pedrove članove obitelji u pomoć. U tom trenutku, osjećajući da će se onesvijestiti, Pedro Régis sjedne na zemlju ne primijetivši da se nalazi vrlo blizu mravinjaka.

Tada se pojavila mlada žena – mislio je da je to časna sestra iz susjedstva koja se preselila u Italiju – činilo se da ima oko dvadeset godina, odjevena u bijelo, s bijelim velom koji joj je pokrivao lice. Prišavši mu, rekla je: “Ja ću ti pomoći. Izvući ću te iz mravinjaka”.  >>>više na vjera.hrFacebook Comments

Loading...
DIJELI