BIO JE MRTAV PUNIH 11 SATI PA POSTAO KRŠĆANIN: Vidio sam crnu zvijer koja me dozivala! Evo što me spasilo!

Nije vjerovao u Boga pa je suočen s paklom ali i istinom o Isusu!

Jim Woodford, umirovljeni pilot iz Kanade, podijelio je nevjerojatno svjedočanstvo i napuštanju ovoga svijeta kada je bio mrtav punih 11 sati. U svom svjedočanstvu on govori o raju i paklu koje je vidio.

Jim nije bio kršćanin prije ovog iskustva te je čak smatrao religiju svojevrsnom „štakom“ na koju se mnogi oslanjaju. No nakon nevjerojatnog putovanja u raj i pakao, njegov se život zauvijek promijenio te je Jim sada vjernik, prenosi Godupdates.

Kada razmišlja o svom prijašnjem životu, Jim naglašava da se uvijek nekako usredotočivao na materijalno bogatstvo.

„Imao sam uspješnu karijeru i uspješan posao, ali bi se probudio usred noći i imao bih nekakvu čežnju u sebi. To sam interpretirao kao potrebu za bržim avionom, većim automobilom ili novim brodom.“

Prije nekoliko godina Jim se probudio usred noći, a ruke i noge su mu bile utrnute.Nakon toga je dijagnosticiran sa bolesti pod nazivom Guillain-Barre. To je rijetka bolest u kojoj vaš imunološki sustav napada živce što dovodi do slabosti u mišićima i paralize.

Ta je bolest Jimov život ispunila neprestanom i neopisivom boli.

„Eventualno je potpuno ugasila moje zemaljsko tijelo“, rekao je Jim, „Prsti su mi se toliko savijali prema unutra da su mi trebali staviti daščice kako bi ostali ravno. Naučio sam kako funkcionirati kroz mnoštvo lijekova i fizikalne terapije. Našao sam kratkotrajnu utjehu u lijekovima.“

Vapaj Bogu za oprost

Jednog je dana bol postala toliko jaka da je Jim iz očaja uzeo cijelu bočicu lijekova: „Trebao sam znati bolje, ali sam bio usredotočen na zaustavljanje boli“.

Kada je shvatio što je učinio, a lijekovi su počeli djelovati na njegovo tijelo, Jim kaže da je osjećao veliku tugu zbog načina na koji je vodio život u svojim zadnjim trenutcima prisebnosti. Zavapio je: „Bože, oprosti mi!“ iz dijela sebe za koji nije znao da postoji.

„Imao sam taj osjećaj, u tim zadnjim stotinkama svog života, da sam potratio ovaj predivan život koji mi je Stvoritelj podario. I nikada mu nisam zahvalio za svog život. Pokušavao sam izraziti tugu što nisam živio boljim životom.“

U slijedećem trenutku Jim se našao pred rajem i paklom.

Jim je ispričao kako je osjećao kada je izašao iz svojeg zemaljskog tijela. „Poletio sam iznad bilo čega što znanost može objasniti. U trenu sam prošao svijetlim tunelom zlata te sam došao do poljana koje okružuju Raj, a čije boje i zvukovi nadilaze svaki ljudski opis.“

Kada je pogledao sa strane, vidio je tamnu, ogoljenu zemlju gdje je pogledao u ponor. Kada je pogledao prema dolje, začuo je zvijer crvenih očiju kako ga zaziva.

Jim je bio prestravljen te se odmah okrenuo prema svijetlu. Zavapio je: „Bože, pomozi mi!“, a odmah su mu u pomoć priskočila tri anđela.

Anđeli su ga odveli u Raj i pred Isusa.

„Dok sam gledao u milosrdne Isusove oči pune ljubavi, osjetio sam da se liječi praznima koju sam osjećao u svom zemaljskom životu, a rodila se moja nova svrha – kazivanje Božje slave. Samo sam htio biti u prisutnosti Onoga koji me je spasio od smrti i uništenja, ali sam poslan natrag sa jednom zapovijedi: ‘Jime, sine moj, još nije tvoje vrijeme. Idi i reci svojoj braći i sestrama o čudima koje smo ti pokazali.’ Tada je moj duh napustio Raj i vratio se u moje zemaljsko tijelo koje je 11 sati bilo održavano samo aparatima.“

Kada se Jim probudio u svom bolničkom krevetu, sva bol i simptomi bolesti su nestali. Isusova moć ga je lišila svake slomljenosti te ga je ponovno sazdala u Sebi.

No, Jim još nije htio podijeliti svoju priču. Nije mislio da će mu itko vjerovati. Počeo je osjećati depresiju jer mu je nedostajao raj koji je vidio.

Pronalaženje hrabrosti

Nakon što je svoje iskustvo podijelio s prijateljem pastorom, on ga je pozvao da svjedoči u crkvi. Jim je osjetio promjenu u sebi dok je dijelio svoju priču te je shvatio da je njegova depresija rezultat ignoriranja onoga što mu je Isus rekao da učini kada se vrati u svoje tijelo.

Jim je napisao knjigu pod naslovom „Raj – neočekivano putovanje“. Sada Jim putuje svijetom, dijeli svoje iskustvo i svjedoči za sve što je Bog učinio za njega. Kaže da žudi za rajem i Isusom te da se to neće promijeniti.

„Jednom kada vidite raj i kada hodate u prisustvu anđela i Isusa, ne možete pronaći utjehu na ovoj zemlji. Sada sam ispunjen Isusovom ljubavlju te sam odlučan ispuniti zadatak koji mi je dao.“

 

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI