Adriana Lima: ‘Pobačaj je zločin – živite čistoću’

Jedna od najplaćenijih manekenki svijeta progovorila o svojoj vjeri

Adriana Lima (35), jedna je od najpoznatijih supermodela na svijetu, a podržava zaštitu života od samog začeća kao i čistoću prije braka. ‘Seks je dio isključivo braka’, rekla je Lima, Brazilka i rođena katolkinja u intervjuu za Huffington Post .

‘To je moja odluka, moje stajalište i ljudi se moraju naučiti poštivati to. Onaj tko to ne poštuje ne zaslužuje me’, dodala je.   Adriana Lima je naime sa u braku s profesionalnim košarkašem Markom Jurićem, a udala se sa 27 godina s tim da su prije braka živjeli predbračnu čistoću. U brak je ušla kao djevica.

Na pitanje što misli o abortusu Lima je ogovorila vrlo jezgrovito: ‘To je zločin i ništa manje od toga’. Lima također u intervjuu dodaje da svugdje ide sa svojom Biblijom, a Bibliju iza pozornice čita prije svakog nastupa i revije. Kaže da su joj najveća snaga i njezine kćeri koje također odgaja u vjeri i smatra ih svojom inspiracijom. Adriana Lima je odrasla kao katolkinja i svake nedjelje ide na misu. Priznaje da je u mlađim danima čak htjela biti i časna sestra, no danas je ona jedan od najplaćenijih modela na svijetu. Smatra da je s razlogom poslana u taj posao i okruženje, a veseli ju svaka mogućnost svjedočenja svoje vjere.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI