ZLOČIN IZ MRŽNJE: Napadači srpske nacionalnosti teško pretukli mladića jer je naručio Škorinu pjesmu

Sin hrvatskog branitelja, Vinkovčanin Ivan Andrijanić teško je pretučen na zabavi, a kako tvrdi pretukli su napadači srpske nacionalnosti iz Srijemskih Laza jer je naručio pjesmu Miroslava Škore.

Ivan je pozvan na zabavu povodom rođenja rođakova sina u Stare Jankovce, u tamošnji lovački dom. Zabava se odvijala u noći na nedjelju, 21. studenog i kako tvrdi bilo je veselo i baš kako i priliči.

No, veselica se u nedjelju oko 2 ujutro pretvorila u horror i Ivan je zadobio višestruki prijelom lubanje i kosti lica, očne šupljine, nosne kosti.

“Na zabavi nas je bilo tridesetak. U društvu su se osim nas, Vinkovčana i Novoselaca, našli i dečki srpske nacionalnosti iz Srijemskih Laza, mjesta u kojem živi rođak koji je slavio rođenje djeteta”, rekao je Ivan za portal Vinkulja.

Oko dva iza ponoći društvo se polako razišlo, te ih je ostalo desetak, većinom momci iz Srijemskih Laza.



“Puštali smo glazbu preko Youtubea, netko me upitao imam li kakvu glazbenu želju. Zaželio sam čuti neku Škorinu pjesmu”, tvrdi 28-godišnji Ivan.

“Upitali su me sarkastično hoću li možda da mi puste Thompsona, na što sam, osjećajući napetost, odgovorio kako nema potrebe, da možemo i dalje slušati cajke koje su tijekom večeri uglavnom bile na repertoaru”, nastavio je.

Nakon toga Ivan je dobioudarac u glavu.

“Uspio sam vidjeti momka iz Srijemskih Laza koji me prvi udario. Pao sam na pod, uspio sam vidjeti još dvojicu koja su me udarali. Doslovno su mi skakali po glavi i tko zna kako bi sve završilo da me od sestrične suprug nije zaštitio svojim tijelom, pri čemu je i sam zadobio ozljede”, prepričava Ivan.

“Nakon što su me iscipelarili od sestrične suprug i ja pokušali smo izići iz tog objekta i u tom trenutku naišao je brat od rođaka koji je organizirao proslavu, stavio nas je u auto i odvezao u vinkovačku bolnicu”, dodao je.

U Općoj bolnici Vinkovci ustanovljene su mu teške tjelesne ozljede zbog kojih je prebačen u osječku bolnicu gdje je podvrgnut čak četirima operacijama glave, a sve je prijavljeno policiji.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI