ŽESTOKA REAKCIJA PSIHIJATRA NA SEVERININU OBJAVU: ‘Kada djevojka sa sela uđe u politiku…Ma gdje baš ona!’

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Nakon što se jučer na svojem Instagram profilu pjevačica Severina Kojić osvrnula na Miroslava Škoru i njegovu kontroverznu izjavu kako bi se silovana žena trebala s obitelji posavjetovati ukoliko želi abortirati, reakcije javnosti na njezinu objavu ne stišavaju se.

Dok su joj jedni aplaudirali na hrabrosti i riječima kojima se žestoko obrušila na Škoru, drugi su stali u Škorinu obranu te su Severini vratili istom mjerom. Među njima je i psihijatar Herman Vukušić, koji se inače nalazi na listi Domovinskog pokreta Miroslava Škore, a koji se na svojem Facebook profilu osvrnuo na Severininu reakciju.

“KADA DJEVOJKA SA SELA UĐE U POLITIKU

Prvo je manipulirala medijima kako bi utjecala na sudske procese. Pa je potom nepravomoćno presuđena za obiteljsko nasilje.

Onda je malo pljuvala po sucima koji nisu presuđivali kako je to ona htjela. Nekako u isto vrijeme navukla je na sebe i bijes socijalnih radnika jer ih je smatrala “boksačkom vrećom” za svoje frustracije u sporu oko skrbi za maloljetno dijete.Više puta je javno upozorena da njezino ponašanje nije u cilju dobrobiti istog tog djeteta, a sud je i donio privremenu mjeru po kojoj dijete sada živi sa svojim ocem. Neke odluke suda uporno negira i za to plaća kazne, ali se u isto vrijeme prijavljuje za novčanu pomoć zbog korone jer, eto, slabije zarađuje.

Zaradila je i kaznenu prijavu za prijetnju ravnateljici škole koju njezin sin pohađa, a za sebe misli očito da je iznad svih zakona i regula te joj za ulazak na sud ne treba osobna iskaznica. Ovo je samo kraći presjek djelovanja kroz proteklih godinu i pol dana osobe koja danas po društvenim mrežama proziva Miroslava Škoru na teme ljudskih prava, demokracije, domoljublja, uz nemalu dozu uvredljivih opaski na Škorin račun.

Ma gdje baš ona…..”, napisao je Vukušić.

Vukušić inače na izbore izlazi u drugoj izbornoj jedininici, kao 14.na listi Domovinskog pokreta.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI