ŽELJKA ANTUNOVIĆ UDARILA PO BIVŠIM ŠEFOVIMA: ‘Grbin i oni koji ga podupiru opalili su sami sebi šamar’

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Bivša potpredsjednica SDP-a Željka Antunović nije imala lijepe riječi za sadašnjeg šefa SDP-a Peđu Grbina. Kazala je da su odluke koje je vodstvo stranke donijelo sulude.

“Kopati sam sebi rupu je neshvatljivo i nerazumljivo. Ja ne znam ni jednog analitičara čije je mišljenje o tome došlo do mojih ušiju, da je taj potez pohvalio.

Pravdanje da se takvi potezi povlače zbog raščišćavanja stanja u stranci, meni izgledaju kao da si je Peđa Grbin i oni koji ga podupiru u tome opalili sami sebi šamar.

Pravi ljudi na pravom mjestu neće nikad raščišćavati probleme metlom i da će protjerivati ili ignorirati ljude“, rekla je Antunović za N1.

Dodala je da se obračuni u stranci događaju od 2007. godine.



Lijepe riječi nije imala ni za Zorana Milanovića, ali i Davora Bernardića. Kazala je kako je za vrijeme Milanovića SDP bio stavljen u funkciju njegovog probitka i njegove karijere te kazala kako je on bio začetnik svih problema.

“On nije stranku doživljavao kao nešto što je bitno i potrebno. Njemu ništa nisu predstavljala ni stranačka tijela. On nije čovjek koji razgovara i bistri neke teme. Paranoično bi odbijao uopće slušati da postoji nešto drugo osim njegovog prijedloga. To je naprosto prevladavalo. On je imao bezbroj politički dobrih osobina, ali što se tiče same stranke on je bio neprihvatljivi lider stranke”, tvrdi Antunović.

Dodala je da sva trojica nisu doprinijela jačanju SDP-a i loših pojava unutar stranke. Zaključila je kako tako nije bilo tijekom Ivice Račana te da on nije rješavao osobne sukobe eliminirajući ljude koji su imali vrijednosti.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI