‘ŽELIMO TI ZLO, SMEĆE IZDAJNIČKO’ Centar Splita išaran uvredljivim grafitima protiv gradonačelnika Krstulovića Opare

Patrik Macek/PIXSELL

Na zgradi splitske Gradske uprave, ali i na još nekim zgradama u centru grada ispisani su grafiti neprimjerenog i uvredljivog sadržaja upućeni gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari.

Na zidu zgrada na Banovini i u Sinjskoj ulici napisano juvre crnim sprejem “Opara izdajico”, “HNS” koji je prekrižen, “Dotakao si dno, želimo ti zlo”, “Hrvatska uvik mafija nikad” i “Opara odlazi”.

Splitska policija kaže da su rano jutros dobili dojavu da su uvredljivi grafiti ispisani na zgradi gradske uprave, Splićanima poznatije kao zgrada Banovine.

“Odmah nakon dojave naši su službenici izašli na teren i evidentirali događaj te poduzimamo izvide kako bi došli do počinitelja”, kazala je Sanja Nazlić iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Dodala je da su doznali kako su grafiti napisani i na jednoj gimnaziji u središtu grada, no dok su policajci došli do tamo grafit je već bio prebojan.“Netko je, očito, revoltiran što je gradonačelnik pristao HNS-u ustupiti Poljud za odigravanje reprezentativne utakmice Hrvatska – Portugal. Bilo je iskazivanja nezadovoljstva i zbog održavanja utakmice s Mađarskom prošle godine, ali ne na ovakav način”, ističe Dalmatinski portal.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI