ZEKANOVIĆEV PERFORMANS U SABORU: Za govornicom mahao vrećicom bijelog praha te pozvao Božinovića da ‘napravi izvid na Pantovčaku’

Screenshot/N1

Nezavisni saborski zastupnik Hrvoje Zekanović na sjednici u Hrvatskom saboru u srijedu ujutro je izveo pravo performans. Naime, za saborsku govornicu došao je s vrećicom u kojoj je bio bijeli prah, piše N1.

“Evo nekih simptoma prema kojima se može prepoznati ovisnika o kokainu; često šmrcanje, hiperaktivnost, bezrazložna euforija, proširene zjenice… Narkoman navučen na koku zadržava lucidnost, ima razvijen smisao za prevaru i laž svake vrste…”, rekao je Zekanović.

Nakon toga je iz džepa izvukao vrećicu.

“Jučer sam šetao po Pantovčaku, sasvim slučajno, i tamo negdje posred Pantovčaka pronašao sam ovo. Unutra je upravo ono što vi mislite da je”, istaknuo je.

Kako bi ostali zastupnici bolje vidjeli, mahao je vrećicom bijelog praha.Dodao je kako “ovim putem poziva ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića i službu za borbu protiv zlouporabe narkotika da se ‘pozabave ovim i naprave izvide na Pantovčaku'”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI